Publicaciones (49) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. "Tanto los vinos blancos como los tintos pueden consumir oxígeno en tasas similares": Entrevista a Roger B. Boulton

    ACE: Revista de enología, Núm. 131

  2. A study of the relationship between weather variables and electric power demand inside a smart grid/smart world framework

    Sensors (Switzerland), Vol. 12, Núm. 9, pp. 11571-11591

  3. Addition of pin-milled pea flour and air-classified fractions in layer and sponge cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 142-147

  4. Antioxidant Properties of Sparkling Wines Produced with β-Glucanases and Commercial Yeast Preparations

    Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 9

  5. Análisis de sensibilidad y estructura de costes en el sector vitivinícola: campaña 2011 en la provincia de Valladolid

    Tierras: Agricultura, Núm. 197, pp. 94-99

  6. Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20

  7. Azúcares y edulcorantes (II): su utilización en panadería y pastelería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1223, pp. 6-15

  8. Classification and clustering of electricity demand patterns in industrial parks

    Energies, Vol. 5, Núm. 12, pp. 5215-5228

  9. Effect of Extruded Wheat Germ on Dough Rheology and Bread Quality

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 6, pp. 2409-2418

  10. Effect of different fibers on batter and gluten-free layer cake properties

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 209-214

  11. Effect of the addition of β-glucanases and commercial yeast preparations on the chemical and sensorial characteristics of traditional sparkling wine

    European Food Research and Technology, Vol. 235, Núm. 4, pp. 729-744

  12. Effect of using Erythritol as a Sucrose Replacer in Making Spanish Muffins Incorporating Xanthan Gum

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 8, pp. 3203-3216

  13. El Cerrato palentino: un lugar mejor para la nutria

    Bolecín: Boletín del Centro de Interpretación de la Naturaleza de Valladolid, Núm. 85, pp. 9-11

  14. Fertilización y eficiencia energética: aplicación al cultivo de remolacha azucarera en Castilla y León

    Tierras: Agricultura, Núm. 196, pp. 58-63

  15. Gestión micológica forestal. Técnicas para mejorar las producciones de hongos silvestres comestibles en el País Vasco

    Foresta, Núm. 55, pp. 46-53

  16. Grading of structural timber of Populus × euramericana clone I-214

    Holzforschung, Vol. 66, Núm. 5, pp. 633-638

  17. Growth modeling of castrated Brahman males raised in tropical conditions and born in different seasons

    Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura, Vol. 39, Núm. 2, pp. 279-288

  18. High insoluble fibre content increases in vitro starch digestibility in partially baked breads

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 63, Núm. 8, pp. 971-977

  19. Horticultura de precisión

    Tierras: Agricultura, Núm. 193, pp. 18-21

  20. Impact of Legume Flours on Quality and In Vitro Digestibility of Starch and Protein from Gluten-Free Cakes

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 8, pp. 3142-3150