Departamento
Ingeniería Agrícola y Forestal
Publicaciones (48) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
"Tanto los vinos blancos como los tintos pueden consumir oxígeno en tasas similares": Entrevista a Roger B. Boulton
ACE: Revista de enología, Núm. 131
-
A study of the relationship between weather variables and electric power demand inside a smart grid/smart world framework
Sensors (Switzerland), Vol. 12, Núm. 9, pp. 11571-11591
-
Addition of pin-milled pea flour and air-classified fractions in layer and sponge cakes
LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 142-147
-
Antioxidant Properties of Sparkling Wines Produced with β-Glucanases and Commercial Yeast Preparations
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 9
-
Análisis de sensibilidad y estructura de costes en el sector vitivinícola: campaña 2011 en la provincia de Valladolid
Tierras: Agricultura, Núm. 197, pp. 94-99
-
Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería
Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20
-
Azúcares y edulcorantes (II): su utilización en panadería y pastelería
Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1223, pp. 6-15
-
Classification and clustering of electricity demand patterns in industrial parks
Energies, Vol. 5, Núm. 12, pp. 5215-5228
-
Effect of Extruded Wheat Germ on Dough Rheology and Bread Quality
Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 6, pp. 2409-2418
-
Effect of different fibers on batter and gluten-free layer cake properties
LWT - Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 209-214
-
Effect of the addition of β-glucanases and commercial yeast preparations on the chemical and sensorial characteristics of traditional sparkling wine
European Food Research and Technology, Vol. 235, Núm. 4, pp. 729-744
-
Effect of using Erythritol as a Sucrose Replacer in Making Spanish Muffins Incorporating Xanthan Gum
Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 8, pp. 3203-3216
-
El Cerrato palentino: un lugar mejor para la nutria
Bolecín: Boletín del Centro de Interpretación de la Naturaleza de Valladolid, Núm. 85, pp. 9-11
-
Fertilización y eficiencia energética: aplicación al cultivo de remolacha azucarera en Castilla y León
Tierras: Agricultura, Núm. 196, pp. 58-63
-
Gestión micológica forestal. Técnicas para mejorar las producciones de hongos silvestres comestibles en el País Vasco
Foresta, Núm. 55, pp. 46-53
-
Grading of structural timber of Populus × euramericana clone I-214
Holzforschung, Vol. 66, Núm. 5, pp. 633-638
-
Growth modeling of castrated Brahman males raised in tropical conditions and born in different seasons
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura, Vol. 39, Núm. 2, pp. 279-288
-
High insoluble fibre content increases in vitro starch digestibility in partially baked breads
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 63, Núm. 8, pp. 971-977
-
Horticultura de precisión
Tierras: Agricultura, Núm. 193, pp. 18-21
-
Impact of Legume Flours on Quality and In Vitro Digestibility of Starch and Protein from Gluten-Free Cakes
Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 8, pp. 3142-3150