Publicaciones (62) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. "Tanto los vinos blancos como los tintos pueden consumir oxígeno en tasas similares": Entrevista a Roger B. Boulton

    ACE: Revista de enología, Núm. 131

  2. A study of the relationship between weather variables and electric power demand inside a smart grid/smart world framework

    Sensors (Switzerland), Vol. 12, Núm. 9, pp. 11571-11591

  3. Addition of pin-milled pea flour and air-classified fractions in layer and sponge cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 142-147

  4. Analysis of cloud-based solutions on EHRs systems in different scenarios

    Journal of Medical Systems

  5. Analysis of the benefits and constraints for the implementation of Cloud Computing over an EHRs system

    Proceedings of the 6th Euro American Conference on Telematics and Information Systems, EATIS 2012

  6. Analysis of the cloud computing paradigm on mobile health records systems

    Proceedings - 6th International Conference on Innovative Mobile and Internet Services in Ubiquitous Computing, IMIS 2012

  7. Antioxidant Properties of Sparkling Wines Produced with β-Glucanases and Commercial Yeast Preparations

    Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 9

  8. Análisis de sensibilidad y estructura de costes en el sector vitivinícola: campaña 2011 en la provincia de Valladolid

    Tierras: Agricultura, Núm. 197, pp. 94-99

  9. Azúcares y edulcorantes (I): su utilización en pastelería y panadería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1221, pp. 6-20

  10. Azúcares y edulcorantes (II): su utilización en panadería y pastelería

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1223, pp. 6-15

  11. Classification and clustering of electricity demand patterns in industrial parks

    Energies, Vol. 5, Núm. 12, pp. 5215-5228

  12. Conclusions and recommendations for implementing water trading: How water trading can be part of the solution

    Water Trading and Global Water Scarcity: International Experiences (Taylor and Francis), pp. 334-346

  13. Drought management, uncertainty and option contracts

    Water Trading and Global Water Scarcity: International Experiences (Taylor and Francis), pp. 286-298

  14. Effect of Extruded Wheat Germ on Dough Rheology and Bread Quality

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 6, pp. 2409-2418

  15. Effect of different fibers on batter and gluten-free layer cake properties

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 209-214

  16. Effect of the addition of β-glucanases and commercial yeast preparations on the chemical and sensorial characteristics of traditional sparkling wine

    European Food Research and Technology, Vol. 235, Núm. 4, pp. 729-744

  17. Effect of using Erythritol as a Sucrose Replacer in Making Spanish Muffins Incorporating Xanthan Gum

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 8, pp. 3203-3216

  18. El Cerrato palentino: un lugar mejor para la nutria

    Bolecín: Boletín del Centro de Interpretación de la Naturaleza de Valladolid, Núm. 85, pp. 9-11

  19. Fertilización y eficiencia energética: aplicación al cultivo de remolacha azucarera en Castilla y León

    Tierras: Agricultura, Núm. 196, pp. 58-63

  20. Gestión micológica forestal. Técnicas para mejorar las producciones de hongos silvestres comestibles en el País Vasco

    Foresta, Núm. 55, pp. 46-53