Publicaciones (79) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2024

  1. A step forward in fishway engineering: Validation and implementation of advanced algorithms for effective stepped fishway design, modeling, and retrofitting

    Heliyon, Vol. 10, Núm. 4

  2. Antifungal and Antioomycete Activities of a Curcuma longa L. Hydroethanolic Extract Rich in Bisabolene Sesquiterpenoids

    Horticulturae, Vol. 10, Núm. 2

  3. Aplicación de "Deep learning" en la deteccióbn de malas hierbas en cultivos de maíz dulce

    Tierras: Agricultura, Núm. 328, pp. 46-52

  4. Application of Convolutional Neural Networks in Weed Detection and Identification: A Systematic Review

    Agriculture (Switzerland), Vol. 14, Núm. 4

  5. Are Non-Conventional Water Resources the Solution for the Structural Water Deficit in Mediterranean Agriculture? The Case of the Segura River Basin in Spain

    Water (Switzerland), Vol. 16, Núm. 7

  6. Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1

  7. Assessment of the Technical Impacts of Electric Vehicle Penetration in Distribution Networks: A Focus on System Management Strategies Integrating Sustainable Local Energy Communities

    Sustainability (Switzerland), Vol. 16, Núm. 15

  8. Assessment of thermal comfort in non-centrifugal cane sugar through WBGT index

    Revista Brasileira de Engenharia Agricola e Ambiental, Vol. 28, Núm. 11

  9. Benefits of Non-Commercial Urban Agricultural Practices—A Systematic Literature Review

    Agronomy, Vol. 14, Núm. 2

  10. Capítulo 1. El oxígeno disuelto y su medida

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 19-45

  11. Capítulo 10. Contenido de oxígeno en el vino embotellado

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 157-170

  12. Capítulo 11. Diagnóstico en bodegas de Castilla y León

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 171-222

  13. Capítulo 13. Recomendaciones y protocolos de manejo de gases en bodega

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 237-247

  14. Capítulo 3. Los gases para desplazar el oxígeno en enología

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 67-77

  15. Capítulo 5. Importancia de los materiales en la oxigenación durante el movimiento de vino en bodega

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 89-103

  16. Capítulo 6. Trasiegos: aplicación de gases de inertizado para prevenir la incorporación de oxígeno al vino

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 105-117

  17. Capítulo 9. El aporte de oxígeno en el embotellado

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 141-155

  18. Carvacrol Encapsulation in Chitosan–Carboxymethylcellulose–Alginate Nanocarriers for Postharvest Tomato Protection

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 25, Núm. 2

  19. Characterization of a Fermented Beverage from Discarded Bread Flour Using Two Commercial Probiotics Starters

    Foods, Vol. 13, Núm. 6

  20. Characterization, variations, fluxes, and sources of contaminants in coal mine water of Korba basin, Chhattisgarh, India

    Environmental Quality Management, Vol. 33, Núm. 3, pp. 345-359