Département
Ingeniería Agrícola y Forestal
Publications (48) Publications auxquelles un chercheur a participé
2024
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A step forward in fishway engineering: Validation and implementation of advanced algorithms for effective stepped fishway design, modeling, and retrofitting
Heliyon, Vol. 10, Núm. 4
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Aplicación de "Deep learning" en la deteccióbn de malas hierbas en cultivos de maíz dulce
Tierras: Agricultura, Núm. 328, pp. 46-52
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Application of Convolutional Neural Networks in Weed Detection and Identification: A Systematic Review
Agriculture (Switzerland), Vol. 14, Núm. 4
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Are Non-Conventional Water Resources the Solution for the Structural Water Deficit in Mediterranean Agriculture? The Case of the Segura River Basin in Spain
Water (Switzerland), Vol. 16, Núm. 7
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Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1
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Benefits of Non-Commercial Urban Agricultural Practices—A Systematic Literature Review
Agronomy, Vol. 14, Núm. 2
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Capítulo 1. El oxígeno disuelto y su medida
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 19-45
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Capítulo 10. Contenido de oxígeno en el vino embotellado
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 157-170
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Capítulo 11. Diagnóstico en bodegas de Castilla y León
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 171-222
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Capítulo 13. Recomendaciones y protocolos de manejo de gases en bodega
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 237-247
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Capítulo 3. Los gases para desplazar el oxígeno en enología
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 67-77
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Capítulo 5. Importancia de los materiales en la oxigenación durante el movimiento de vino en bodega
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 89-103
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Capítulo 6. Trasiegos: aplicación de gases de inertizado para prevenir la incorporación de oxígeno al vino
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 105-117
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Capítulo 9. El aporte de oxígeno en el embotellado
Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 141-155
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Carvacrol Encapsulation in Chitosan–Carboxymethylcellulose–Alginate Nanocarriers for Postharvest Tomato Protection
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 25, Núm. 2
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Characterization of a Fermented Beverage from Discarded Bread Flour Using Two Commercial Probiotics Starters
Foods, Vol. 13, Núm. 6
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Characterization, variations, fluxes, and sources of contaminants in coal mine water of Korba basin, Chhattisgarh, India
Environmental Quality Management, Vol. 33, Núm. 3, pp. 345-359
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Chemical and sensorial profile of Tempranillo wines elaborated with toasted vine-shoots of different varieties and micro-oxygenation
Food Chemistry, Vol. 453
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Comparison of externalities of biogas and photovoltaic solar energy for energy planning
Energy Policy, Vol. 188
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Corrigendum to “Digitalization and real-time control to mitigate environmental impacts along rivers: Focus on artificial barriers, hydropower systems and European priorities” [Sci. Total Environ. 875 (2023) 162489] (Science of the Total Environment (2023) 875, (S0048969723011051), (10.1016/j.scitotenv.2023.162489))
Science of the Total Environment