Publications (48) Publications auxquelles un chercheur a participé

2024

  1. A step forward in fishway engineering: Validation and implementation of advanced algorithms for effective stepped fishway design, modeling, and retrofitting

    Heliyon, Vol. 10, Núm. 4

  2. Aplicación de "Deep learning" en la deteccióbn de malas hierbas en cultivos de maíz dulce

    Tierras: Agricultura, Núm. 328, pp. 46-52

  3. Application of Convolutional Neural Networks in Weed Detection and Identification: A Systematic Review

    Agriculture (Switzerland), Vol. 14, Núm. 4

  4. Are Non-Conventional Water Resources the Solution for the Structural Water Deficit in Mediterranean Agriculture? The Case of the Segura River Basin in Spain

    Water (Switzerland), Vol. 16, Núm. 7

  5. Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1

  6. Benefits of Non-Commercial Urban Agricultural Practices—A Systematic Literature Review

    Agronomy, Vol. 14, Núm. 2

  7. Capítulo 1. El oxígeno disuelto y su medida

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 19-45

  8. Capítulo 10. Contenido de oxígeno en el vino embotellado

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 157-170

  9. Capítulo 11. Diagnóstico en bodegas de Castilla y León

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 171-222

  10. Capítulo 13. Recomendaciones y protocolos de manejo de gases en bodega

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 237-247

  11. Capítulo 3. Los gases para desplazar el oxígeno en enología

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 67-77

  12. Capítulo 5. Importancia de los materiales en la oxigenación durante el movimiento de vino en bodega

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 89-103

  13. Capítulo 6. Trasiegos: aplicación de gases de inertizado para prevenir la incorporación de oxígeno al vino

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 105-117

  14. Capítulo 9. El aporte de oxígeno en el embotellado

    Manual técnico : buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega (Ediciones Universidad de Valladolid (EdUVa)), pp. 141-155

  15. Carvacrol Encapsulation in Chitosan–Carboxymethylcellulose–Alginate Nanocarriers for Postharvest Tomato Protection

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 25, Núm. 2

  16. Characterization of a Fermented Beverage from Discarded Bread Flour Using Two Commercial Probiotics Starters

    Foods, Vol. 13, Núm. 6

  17. Characterization, variations, fluxes, and sources of contaminants in coal mine water of Korba basin, Chhattisgarh, India

    Environmental Quality Management, Vol. 33, Núm. 3, pp. 345-359

  18. Chemical and sensorial profile of Tempranillo wines elaborated with toasted vine-shoots of different varieties and micro-oxygenation

    Food Chemistry, Vol. 453

  19. Comparison of externalities of biogas and photovoltaic solar energy for energy planning

    Energy Policy, Vol. 188

  20. Corrigendum to “Digitalization and real-time control to mitigate environmental impacts along rivers: Focus on artificial barriers, hydropower systems and European priorities” [Sci. Total Environ. 875 (2023) 162489] (Science of the Total Environment (2023) 875, (S0048969723011051), (10.1016/j.scitotenv.2023.162489))

    Science of the Total Environment