Centro
ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Aportaciones congreso (27) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2016
-
Agri engineer project-based learning
Inted2016: 10th international technology, education and development conference
-
Basic guideline for making educational videos. Videos about non-destructive testing techniques in wood.
VIII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA LIBRO DE ACTAS: RETOS DE LA NUEVA AGRICULTURA MEDITERRANEA
-
Biofilm monitoring of dissolved oxygen in wine aging barrel wood with optical chemical sensors
Conference Record - IEEE Instrumentation and Measurement Technology Conference
-
Coordination in the formation of the transversal skills needed for University-level assignments and support tools for their assessment
Proceedings, TEEM '16
-
Coordination in the formation of the transversal skills needed for university-level assignments and support tools for their assessment
ACM International Conference Proceeding Series
-
Developing fire detection algorithms by geostationary orbiting platforms and machine learning techniques
European Space Agency, (Special Publication) ESA SP
-
ECOHYDRAULIC FLOW SENSING AND CLASSIFICATION USING A LATERAL LINE PROBE
11TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ECOHYDRAULICS
-
Effect of sub-inhibitory concentrations of biocides on the architecture and viability of methicillin-resistant "Staphylococcus aureus" (MRSA) biofilm
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
Estudio del conchero de la cueva de Trescalabres (Posada de Llanes, Asturias).
Arqueología en 3D. Herramienta social, agente histórico y ciencia natural: libro de resúmenes. IX Jornadas de Jóvenes en Investigación Arqueológica. Santander, 8-11 junio 2016
-
Factors Controlling the Metal Levels in Headwater Stream Draining an Agroforestry Catchment (Galicia, NW Spain)
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
-
Feature selection in solar radiation prediction using bootstrapped SVRs
2016 IEEE Congress on Evolutionary Computation, CEC 2016
-
Guía básica para la elaboración de videos docentes. Videos sobre Técnicas de ensayo no destructivas en madera
VIII Congreso Ibérico de agroingeniería: Retos de la nueva agricultura mediterránea. Libro de actas
-
La eficiencia fotosintética al final de la maduración como indicador del potencial enológico de viñedos afectados por clorosis férrica
II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016
-
Los móviles perpetuos en el manuscrito de Francisco Lobato (siglo XVI)
Ciencia y técnica entre la paz y la guerra: 1714, 1814, 1914
-
Niveles microbianos y resistencia a antibióticos en preparados de carne de ave de la ciudad de León
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
-
P-TI.8_8 New porosimetric mixtures for characterization of polymeric membranes through liquid-liquid displacement method
Avances en materiales poliméricos: XIV Reunión del Grupo Especializado de Polímeros (GEP) de la RSEQ y RSEF
-
Potential of electricity generation with codigestion of agricultural waste in the region of Zona da Mata, Minas Gerais, Brazil
VIII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA LIBRO DE ACTAS: RETOS DE LA NUEVA AGRICULTURA MEDITERRANEA
-
Producción y calidad del forraje de variedades de triticale cultivadas en condiciones de sombra, para su utilización en sistemas agroforestales
Innovación sostenible en pastos: Hacia una agricultura de respuesta al cambio climático
-
Random forests hydrodynamic flow classification in a vertical slot fishway using a bioinspired artificial lateral line probe
Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics)
-
Structural parameters and viability of the biofilms produced by "Salmonella" Typhimurium after adaptation to food-grade biocides
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016