
Food Industry Technology: Cereals and Derivatives

Date of inception 31 May 2005
Leader: PEDRO ANTONIO CABALLERO CALVO
Institute: INSTITUTE OF BIOECONOMY
Department: Agricultural and Forestry Engineering
Center: 2ET
Email: cblanco@iaf.uva.es
Researchers
Classifications
- RAMAS DE CONOCIMIENTO: Engineering and Architecture
Especialidades predominantes (top 10)
Obtenidas a partir de las publicaciones help
Obtenidas a partir de las publicaciones
Las especialidades temáticas mostradas se han obtenido mediante la aplicación de modelos de inteligencia artificial, obtenidos como resultado del Proyecto Hércules.
Las especialidades temáticas mostradas se han obtenido mediante la aplicación de modelos de inteligencia artificial, obtenidos como resultado del Proyecto Hércules.
- Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtrar
- Industrial and Manufacturing Engineering (Engineering) Filtrar
- Analytical Chemistry (Chemistry) Filtrar
- Environmental Chemistry (Environmental Science) Filtrar
- Environmental Engineering (Environmental Science) Filtrar
- Agronomy and Crop Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtrar
- Horticulture (Agricultural and Biological Sciences) Filtrar
- Allergy and Immunology (Medicine) Filtrar