Estrella
Cadahía
Estrella Cadahía-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (12)
2019
-
Phenolic and volatile compounds in Quercus humboldtii Bonpl. wood: effect of toasting with respect to oaks traditionally used in cooperage
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 99, Núm. 1, pp. 315-324
2017
-
Quercus humboldtii (Colombian oak): Characterisation of wood phenolic composition with respect to traditional oak wood used in oenology
Ciência e técnica vitivinícola, Vol. 32, Núm. 2, pp. 93-101
2014
-
Oak extract application to grapevines as a plant biostimulant to increase wine polyphenols
Food Research International, Vol. 55, pp. 150-160
2012
-
Phenolic compounds and sensorial characterization of wines aged with alternative to barrel products made of Spanish oak wood ("Quercus pyrenaica Willd.")
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 18, Núm. 2, pp. 151-165
2010
-
Effect of size, seasoning and toasting in the volatile compounds in toasted oak wood and in a red wine treated with them
Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 211-220
-
El uso enológico del roble español (Quercus pyrenaica Willd.)
La Semana vitivinícola, Núm. 3333, pp. 2614-2618
-
Micro-oxygenation strategy depends on origin and size of oak chips or staves during accelerated red wine aging
Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 92-101
-
Volatile composition of toasted oak chips and staves and of red wine aged with them
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 61, Núm. 2, pp. 157-165
2009
-
Composición tánica de los vinos envejecidos con productos alternativos de madera "Quercus Pyrenaica" Willd.: Influencia del tipo de curado y nivel de tostado
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Efecto del tipo de curado y nivel de tostado de las astillas de madera "Quercus pyrenaica" sobre las características organolépticas de los vinos envejecidos
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Envejecimiento de vinos tintos con productos alternativos de rebollo (Q. pyrenaica Willd.): Parámetros básicos y color
XXX Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 5 al 9 de mayo de 2008
-
Influencia del modo de secado en la composición de alternativos de "Quercus pyrenaica" sometidos a tres intensidades de tostado
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009