SILVIA MARIA
PEREZ MAGARIÑO
Investigadora en el periodo 2003-2017
M.
Bueno Herrera
Publicaciones en las que colabora con M. Bueno Herrera (24)
2024
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Aromatic Evolution of Red Wine Aged in Oak Vats and Barrels. Relationship between Volatile Compounds and Sensory Analysis
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 75, Núm. 1
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Chemo-sensory profile of white wines: importance of grape variety and aging technique
European Food Research and Technology
2023
2022
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Volatile composition of Spanish red wines: effect of origin and aging time
European Food Research and Technology, Vol. 248, Núm. 7, pp. 1903-1916
2021
2018
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Cooperage and year variability in volatile composition of oak wood toastedduring barrel production and red wines
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Efecto de diferentes técnicas enológicas y madurez de la uva tempranillo en la composición volátil de vinos tintos espumosos
Eneo, pp. 54-57
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Effect of carbonic maceration and pectolytic enzymes on the polyphenolic composition and foam parameters of red base and sparkling wines
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Evaluación agronómica de 16 poblaciones de mejorana española
IX Congreso de Mejora Genética de Plantas: Murcia 2018 (Instituto Murciano de Investigación y Desarrollo Agrario y Alimentario), pp. 410-413
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Influence of vineyard Normalized Difference Vegetation Index obtained fromsatellite images on Verdejo wine characteristics
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Influencia de la crianza en presencia y ausencia de lías en la composición de polisacáridos y propiedades sensoriales de vinos espumosos
La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2216-2222
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Influencia de la crianza en presencia y ausencia de lías en la composición de polisacáridos y propiedades sensoriales de vinos espumosos
La Semana vitivinícola, Núm. 3510, pp. 4-11
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Sensory properties of red sparkling wines elaborated by different oenological techniques
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2017
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Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree
Wine Active Compounds 2017
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Effect of different winemaking techniques on the amino acids compounds in red sparkling wines
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
2016
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Caracterización intraparcelaria agronómica, de maduración y del vino de unidades diferenciadas de manejo en la D.O. Ribera del Duero
II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016
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Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre lías
Enoviticultura, Núm. 38, pp. 4-15
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Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas
Enoviticultura, Núm. 40, pp. 16-27
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Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red wines
Macrowine 2016 Abstracts
2015
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Efecto del grado de madurez de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos
Enología 2015: innovación vitivinícola. Gienol 2015. Grupos de investigación enológica