PROYECTOS REGIONALES
Proxecto VA177P20
REINTRODUCCION EN LA CADENA ALIMENTARIA DE RESIDUOS DE PRODUCTOS HORNEADOS
Financiadores:
FONDOS FEDER, JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
date_range
Duración do 06 de novembro de 2020 ao 31 de outubro de 2023
(36 meses)
Rematou
euro
264.000,00 EUR
De ámbito Autonómico. Con carácter Público.
En colaboración con outras entidades. Rol: Coordinador
Convocatoria:
CONVOCATORIA DEL PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN COFINANCIADO POR FEDER 2020
(JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN)
Subprograma:
APOYO A PROYECTOS COFINANCIADO FEDER
Investigadores/as
Publicacións relacionadas co proxecto (1)
Mostrar por tipoloxía2022
-
Wasted bread flour as a novel ingredient in cake making
International Journal of Food Science and Technology