Departamento
Ingeniería Agrícola y Forestal
Artículos (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2007
-
2-Acetyl-1,3-cyclopentanedione-oxovanadium(IV) complexes. Acidity and implications for gastrointestinal absorption
Food and Chemical Toxicology, Vol. 45, Núm. 2, pp. 322-327
-
A ladder type structure: Rubidium diphenylacetate diphenylacetic acid
Journal of Chemical Crystallography, Vol. 37, Núm. 1, pp. 49-53
-
Application of electrophoretic and chemometric analysis to predict the bovine, ovine and caprine milk percentages in Panela cheese, an unripened cheese
Food Control, Vol. 18, Núm. 5, pp. 580-586
-
Aspectos nutricionales en el consumo de pan
Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1162, pp. 22-27
-
Bread quality and dough rheology of enzyme-supplemented wheat flour
European Food Research and Technology, Vol. 224, Núm. 5, pp. 525-534
-
Economic drought management index to evaluate water institutions' performance under uncertainty
Australian Journal of Agricultural and Resource Economics, Vol. 51, Núm. 1, pp. 17-38
-
El futuro de la PAC
Tierras: Agricultura, Núm. 140, pp. 55-74
-
El tratamiento de la arquitectura del paisaje en diversos países
Revista Montes, Núm. 88, pp. 77-84
-
Engineered in situ bioremediation of soil and groundwater polluted with weathered hydrocarbons
European Journal of Soil Biology, Vol. 43, Núm. 5-6, pp. 310-321
-
Estudio sobre las cabañas pasiegas. (Aplicación en los barrios de Selaya)
Anales del Instituto de Estudios Agropecuarios, Núm. 18, pp. 197-214
-
Experimental design and response surface modeling applied for the optimisation of pectin hydrolysis by enzymes from A. niger CECT 2088
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 634-642
-
Frozen dough and partially baked bread: An update
Food Reviews International, Vol. 23, Núm. 3, pp. 303-319
-
Functionality of different hydrocolloids on the quality and shelf-life of yellow layer cakes
Food Hydrocolloids, Vol. 21, Núm. 2, pp. 167-173
-
Improvement of dough rheology, bread quality and bread shelf-life by enzymes combination
Journal of Food Engineering, Vol. 81, Núm. 1, pp. 42-53
-
Influence of somatic cell count and breed on capillary electrophoretic protein profiles of ewes' milk: A chemometric study
Journal of Dairy Science, Vol. 90, Núm. 7, pp. 3187-3196
-
Influence of the amount of bed material on the distribution of biomass inorganic elements in a bubbling fluidised bed combustion pilot plant
Fuel, Vol. 86, Núm. 5-6, pp. 867-876
-
La percepción social de la agricultura de regadío y su contribución al bienestar social
Investigaciones Regionales = Journal of Regional Research, Núm. 10, pp. 81-108
-
Las claves de la estructura iso-a-ácida y de su grado de hidrogenación en el amargor de la cerveza
Cerveza y malta, Núm. 175, pp. 21-24
-
Mecanización de cosecha a cosecha : maquinaria, equipos auxiliares e implementos
Agricultura de conservación: AC, Núm. 7, pp. 60-63
-
Metodología de gestión de aguas residuales en la industria agroalimentaria: aplicación al sector quesero
Residuos: Revista técnica, Año 17, Núm. 101, pp. 50-55