Artículos (32) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2007

  1. 2-Acetyl-1,3-cyclopentanedione-oxovanadium(IV) complexes. Acidity and implications for gastrointestinal absorption

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 45, Núm. 2, pp. 322-327

  2. A ladder type structure: Rubidium diphenylacetate diphenylacetic acid

    Journal of Chemical Crystallography, Vol. 37, Núm. 1, pp. 49-53

  3. Application of electrophoretic and chemometric analysis to predict the bovine, ovine and caprine milk percentages in Panela cheese, an unripened cheese

    Food Control, Vol. 18, Núm. 5, pp. 580-586

  4. Aspectos nutricionales en el consumo de pan

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1162, pp. 22-27

  5. Bread quality and dough rheology of enzyme-supplemented wheat flour

    European Food Research and Technology, Vol. 224, Núm. 5, pp. 525-534

  6. Economic drought management index to evaluate water institutions' performance under uncertainty

    Australian Journal of Agricultural and Resource Economics, Vol. 51, Núm. 1, pp. 17-38

  7. El futuro de la PAC

    Tierras: Agricultura, Núm. 140, pp. 55-74

  8. El tratamiento de la arquitectura del paisaje en diversos países

    Revista Montes, Núm. 88, pp. 77-84

  9. Engineered in situ bioremediation of soil and groundwater polluted with weathered hydrocarbons

    European Journal of Soil Biology, Vol. 43, Núm. 5-6, pp. 310-321

  10. Estudio sobre las cabañas pasiegas. (Aplicación en los barrios de Selaya)

    Anales del Instituto de Estudios Agropecuarios, Núm. 18, pp. 197-214

  11. Experimental design and response surface modeling applied for the optimisation of pectin hydrolysis by enzymes from A. niger CECT 2088

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 634-642

  12. Frozen dough and partially baked bread: An update

    Food Reviews International, Vol. 23, Núm. 3, pp. 303-319

  13. Functionality of different hydrocolloids on the quality and shelf-life of yellow layer cakes

    Food Hydrocolloids, Vol. 21, Núm. 2, pp. 167-173

  14. Improvement of dough rheology, bread quality and bread shelf-life by enzymes combination

    Journal of Food Engineering, Vol. 81, Núm. 1, pp. 42-53

  15. Influence of somatic cell count and breed on capillary electrophoretic protein profiles of ewes' milk: A chemometric study

    Journal of Dairy Science, Vol. 90, Núm. 7, pp. 3187-3196

  16. Influence of the amount of bed material on the distribution of biomass inorganic elements in a bubbling fluidised bed combustion pilot plant

    Fuel, Vol. 86, Núm. 5-6, pp. 867-876

  17. La percepción social de la agricultura de regadío y su contribución al bienestar social

    Investigaciones Regionales = Journal of Regional Research, Núm. 10, pp. 81-108

  18. Las claves de la estructura iso-a-ácida y de su grado de hidrogenación en el amargor de la cerveza

    Cerveza y malta, Núm. 175, pp. 21-24

  19. Mecanización de cosecha a cosecha : maquinaria, equipos auxiliares e implementos

    Agricultura de conservación: AC, Núm. 7, pp. 60-63

  20. Metodología de gestión de aguas residuales en la industria agroalimentaria: aplicación al sector quesero

    Residuos: Revista técnica, Año 17, Núm. 101, pp. 50-55