Departamento
Ingeniería Agrícola y Forestal
Artículos (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
-
Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration
LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513
-
Aluminium content in beers and silicon sequestering effects
Food Research International, Vol. 43, Núm. 10, pp. 2432-2436
-
Application of an electronic tongue to study the effect of the use of pieces of wood and micro-oxygenation in the aging of red wine
Electrochimica Acta, Vol. 55, Núm. 22, pp. 6782-6788
-
Del teorema π al axioma de las conjeturas razonadas
Boletín de la Sociedad Puig Adam de profesores de matemáticas, Núm. 86, pp. 55-73
-
Dissolved oxygen distribution during micro-oxygenation. Determination of representative measurement points in hydroalcoholic solution and wines
Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 232-239
-
Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes
LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38
-
Effect of size, seasoning and toasting in the volatile compounds in toasted oak wood and in a red wine treated with them
Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 211-220
-
El uso enológico del roble español (Quercus pyrenaica Willd.)
La Semana vitivinícola, Núm. 3333, pp. 2614-2618
-
Enzimas reforzantes
Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1201, pp. 14-26
-
Estaciones de aforo V-flat y peces migradores de la Península Ibérica: problemas y soluciones
Ingeniería civil, Núm. 158, pp. 111-119
-
Evaluación agronómica y económica de una alternativa en agrosistemas cerealistas de secano en la región de los Torozos (Valladolid)
Tierras: Agricultura, Núm. 172, pp. 56-65
-
Evolución del potencial redox durante el envejecimiento de vinos en sistemas alternativos y en barricas
ACE: Revista de enología, Núm. 116
-
Greenhouses climate modelling: tests, adaptation and validation of a dynamic climate model
Spanish journal of agricultural research, Núm. 2, pp. 285-298
-
How to link agricultural productivity, water availability and water demand in a risk context: a model for managing hydrological risks
Spanish journal of agricultural research, Núm. 2, pp. 207-220
-
Improved methodology for the characterisation of transgenic Bt-11 maize cultivars using RP-HPLC profiles of albumin, globulin, prolamin, and glutelin protein fractions and chemometric analysis
Food Chemistry, Vol. 120, Núm. 4, pp. 1229-1237
-
Influence of flour mill streams on cake quality
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 45, Núm. 9, pp. 1794-1800
-
Inicio de experiencias en siembra directa de girasol con sembrador de reja
Tierras: Agricultura, Núm. 171, pp. 31-36
-
Innovación y adaptación. Nuevas oportunidades para los viejos productos forestales
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 31, pp. 241-250
-
La agricultura de precisión y las TICs en la recolección mecanizada de tomate
Vida rural, Núm. 312, pp. 44-48
-
La desertificación: el otro cambio climático
Foresta, Núm. 49, pp. 46-51