Artículos (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513

  2. Aluminium content in beers and silicon sequestering effects

    Food Research International, Vol. 43, Núm. 10, pp. 2432-2436

  3. Application of an electronic tongue to study the effect of the use of pieces of wood and micro-oxygenation in the aging of red wine

    Electrochimica Acta, Vol. 55, Núm. 22, pp. 6782-6788

  4. Del teorema π al axioma de las conjeturas razonadas

    Boletín de la Sociedad Puig Adam de profesores de matemáticas, Núm. 86, pp. 55-73

  5. Dissolved oxygen distribution during micro-oxygenation. Determination of representative measurement points in hydroalcoholic solution and wines

    Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 232-239

  6. Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38

  7. Effect of size, seasoning and toasting in the volatile compounds in toasted oak wood and in a red wine treated with them

    Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 211-220

  8. El uso enológico del roble español (Quercus pyrenaica Willd.)

    La Semana vitivinícola, Núm. 3333, pp. 2614-2618

  9. Enzimas reforzantes

    Molinería y panadería: Revista profesional de panadería y pastelería, Núm. 1201, pp. 14-26

  10. Estaciones de aforo V-flat y peces migradores de la Península Ibérica: problemas y soluciones

    Ingeniería civil, Núm. 158, pp. 111-119

  11. Evaluación agronómica y económica de una alternativa en agrosistemas cerealistas de secano en la región de los Torozos (Valladolid)

    Tierras: Agricultura, Núm. 172, pp. 56-65

  12. Evolución del potencial redox durante el envejecimiento de vinos en sistemas alternativos y en barricas

    ACE: Revista de enología, Núm. 116

  13. Greenhouses climate modelling: tests, adaptation and validation of a dynamic climate model

    Spanish journal of agricultural research, Núm. 2, pp. 285-298

  14. How to link agricultural productivity, water availability and water demand in a risk context: a model for managing hydrological risks

    Spanish journal of agricultural research, Núm. 2, pp. 207-220

  15. Improved methodology for the characterisation of transgenic Bt-11 maize cultivars using RP-HPLC profiles of albumin, globulin, prolamin, and glutelin protein fractions and chemometric analysis

    Food Chemistry, Vol. 120, Núm. 4, pp. 1229-1237

  16. Influence of flour mill streams on cake quality

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 45, Núm. 9, pp. 1794-1800

  17. Inicio de experiencias en siembra directa de girasol con sembrador de reja

    Tierras: Agricultura, Núm. 171, pp. 31-36

  18. Innovación y adaptación. Nuevas oportunidades para los viejos productos forestales

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 31, pp. 241-250

  19. La agricultura de precisión y las TICs en la recolección mecanizada de tomate

    Vida rural, Núm. 312, pp. 44-48

  20. La desertificación: el otro cambio climático

    Foresta, Núm. 49, pp. 46-51