Artículos (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. 4,7-Diphenyl-1,10-phenanthroline methanol hemisolvate

    Acta Crystallographica Section E: Structure Reports Online, Vol. 69, Núm. 7

  2. A multi-agent system architecture for smart grid management and forecasting of energy demand in virtual power plants

    IEEE Communications Magazine, Vol. 51, Núm. 1, pp. 106-113

  3. A new near-IR luminescent erbium(III) complex with potential application in OLED devices

    Polyhedron, Vol. 65, pp. 187-192

  4. An approximate shelf life prediction of elaborated lager beer in terms of degradation of its iso-α-acids

    Journal of Food Engineering, Vol. 116, Núm. 1, pp. 138-143

  5. Analysis of Grape Proteins from Wines by Perfusion Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography

    Food Analytical Methods, Vol. 6, Núm. 4, pp. 1234-1243

  6. Analysis of the security and privacy requirements of cloud-based electronic health records systems

    Journal of Medical Internet Research, Vol. 15, Núm. 8

  7. Batter Characteristics and Quality of Cakes Made with Wheat-Oats Flour Blends

    Journal of Food Quality, Vol. 36, Núm. 2, pp. 146-153

  8. Breaking the speed limit - comparative sprinting performance of brook trout (salvelinus fontinalis) and brown trout (salmo trutta)

    Canadian Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, Vol. 70, Núm. 2, pp. 280-293

  9. Caracterización de la población del norte de Benín en relación al consumo y conservación de especies forestales alimenticias

    Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, Núm. 235, pp. 61-88

  10. Charge transport and sensitized 1.5 μm electroluminescence properties of full solution-processed NIR-OLED based on novel Er(III) fluorinated β-diketonate ternary complex

    Journal of Physical Chemistry C, Vol. 117, Núm. 19, pp. 10020-10030

  11. Contribución de un modelo de producción bioenergética a escala local al desarrollo del medio rural. El caso de la comarca de Odra-Pisuerga (Burgos)

    Ager: Revista de estudios sobre despoblación y desarrollo rural = Journal of depopulation and rural development studies, Núm. 15, pp. 153-188

  12. Desertificación secular de las cuestas de Saldaña (Palencia) frente a 80 años de restauración

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 38, pp. 115-122

  13. Destrucción y restauración de la cubierta forestal en la cuenca alta del río Corneja (Ávila: análisis histórico de un proceso de gestión cambiante

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 38, pp. 107-114

  14. Detección de plantas cultivadas y de malas hierbas mediante visión artificial

    Tierras: Agricultura, Núm. 200, pp. 92-105

  15. Determination of the emissivity of wood for inspection by infrared thermography

    Journal of Nondestructive Evaluation, Vol. 32, Núm. 2, pp. 172-176

  16. Effect of Nutriose on Rheological, Textural and Sensorial Characteristics of Spanish Muffins

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 8, pp. 1990-1999

  17. Effect of the addition of extruded wheat flours on dough rheology and bread quality

    Journal of Cereal Science, Vol. 57, Núm. 3, pp. 424-429

  18. Effect of wheat flour characteristics on sponge cake quality

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 3, pp. 542-549

  19. El proyecto SITELVIÑA desarrolla un sistema de sensores inalámbricos en las explotacioens vinícolas para optimizar la gestión de la producción

    Tierras: Agricultura, Núm. 208, pp. 112-115

  20. Ensayos de infiltración en terrenos forestales de la provincia de Ávila para la estimulación del grupo hidrológico de suelo

    Cuadernos abulenses, Núm. 42, pp. 227-257