Artículos (45) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A DNA-based procedure for in planta detection of Fusarium oxysporum f. sp. phaseoli

    Phytopathology, Vol. 92, Núm. 3, pp. 237-244

  2. Acreditación de laboratorios microbiológicos según la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 25-30

  3. Application of multivariate statistical methods for the control of metals in ethanol production in the sugar industry

    Zuckerindustrie, Vol. 127, Núm. 12, pp. 931-935

  4. Characterization of honeys by melissopalynology and statistical analysis

    Canadian Journal of Plant Science, Vol. 82, Núm. 1, pp. 75-82

  5. Decoloración de las frutas durante su almacenado y procesos de transformación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 331, pp. 77-82

  6. Determination of mercury and arsenic in white beet sugar by vapor generation atomic absorption spectrometry

    Zuckerindustrie, Vol. 127, Núm. 10, pp. 763-767

  7. Development of a sensory profile for the specific denomination “Galician potato”

    Food Quality and Preference, Vol. 13, Núm. 2, pp. 99-106

  8. Diseño higiénico en la construcción de edificios y equipos: importancia en el control de la contaminación en la industria alimentaria

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 172, pp. 65-72

  9. Effect of either once or twice daily concentrate supplementation of wheat straw on voluntary intake and digestion in sheep

    Small Ruminant Research, Vol. 46, Núm. 1, pp. 43-50

  10. Effect of soil use and agricultural practices on heavy metal levels in surface waters

    Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 33, Núm. 15-18, pp. 2833-2849

  11. Effects of 4-CPA and Ethephon on yield and fruit quality of 'Tempranillo' grapevines

    Agrochimica, Vol. 46, Núm. 6, pp. 262-269

  12. Effects of deforestation on contents and distribution of amino sugars within particle-size fractions of mountain soils

    Biology and Fertility of Soils, Vol. 35, Núm. 1, pp. 49-53

  13. Effects of manufacturing process variables on the physicochemical and sensory characteristics of Galician chorizo sausage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 3, pp. 273-279

  14. El catastro de Ensenada y sus aplicaciones en trabajos sobre el medio natural

    Medio ambiente en Castilla y León, Vol. 9, Núm. 17, pp. 43-48

  15. El jerbo (Sorbus domestica L.), un valioso árbol en peligro

    Medio ambiente en Castilla y León, Vol. 9, Núm. 17, pp. 12-22

  16. Estudio hidrológico del aterrazado con subsolado mediante el modelo Modipé

    Ecología, Núm. 16, pp. 37-44

  17. Evaluación de la erosión potencial y real en desmontes de infraestructura viaria de Palencia

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 13, pp. 119-124

  18. Evaluación de la garantía de suministro de agua a la agricultura. Una aplicación a la cuenca del Guadalquivir

    Ingeniería del agua, Vol. 9, Núm. 3, pp. 279-294

  19. Evaluación del aporte de nutrientes de una población universitaria de La Coruña

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 337, pp. 21-26

  20. Historia natural y cultural del bonetero: Un llamativo y valioso arbusto de la mitad del norte peninsular

    Quercus, Núm. 192, pp. 18-24