Publicaciones (66) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. "Conceptos, modelos y ejemplos sobre oasificación"

    Ecología, Núm. 20, pp. 453-470

  2. A novel approach to develop β-galactosidase entrapped in liposomes in order to prevent an immediate hydrolysis of lactose in milk

    International Dairy Journal, Vol. 16, Núm. 4, pp. 354-360

  3. A novel correlation for rapid lactose determination in milk by a cryoscopic technique

    Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1581-1584

  4. Allelopathic potential of cover crops to control weeds in barley

    Allelopathy Journal, Vol. 17, Núm. 1, pp. 53-64

  5. Allergic hypersensitivity to the lentil pest Bruchus lentis

    Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Vol. 61, Núm. 9, pp. 1112-1116

  6. An evaluation of methyl 2-oxocyclopentanecarboxylate as an iron(III) trap: Food perspectives

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 57-65

  7. Analysis of European and North American maize inbred and hybrid lines by monolithic and perfusion reversed-phase high-performance chromatography and multivariate analysis

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 23, pp. 8702-8709

  8. Aplicación de la genética molecular en los programas de selección

    MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 188, pp. 28-30

  9. Approach to the quantification of milk mixtures by partial least-squares, principal component and multiple linear regression techniques

    Food Chemistry, Vol. 98, Núm. 4, pp. 782-789

  10. Aproximación al conocimiento de la infiltración a través del análisis dimensional

    Ecología, Núm. 20, pp. 471-492

  11. Biodegradación de asfaltenos del Prestige mediante la aplicación de técnicas de compostaje-vermicompostaje

    Residuos: Revista técnica, Año 16, Núm. 92, pp. 56-62

  12. Botánica forestal del género 'Sorbus' en España

    Investigación agraria. Sistemas y recursos forestales, Vol. 15, Núm. 1, pp. 166-186

  13. Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117

  14. Characterization of nasal paraffinoma following septorhinoplasty by attenuated total reflection - Fourier transform infrared spectroscopy (ATR-FTIR)

    Rhinology, Vol. 44, Núm. 2, pp. 156-159

  15. Chemical composition of a fountain pen ink

    Journal of Chemical Education, Vol. 83, Núm. 10, pp. 1476-1478

  16. Chemical study of leaves of Chrysophyllum marginatum (Hook. & Arn.) radlk (Sapotaceae)

    Quimica Nova, Vol. 29, Núm. 3, pp. 493-495

  17. Collective detection in escape responses of temporary groups of Iberian green frogs

    Behavioral Ecology, Vol. 17, Núm. 2, pp. 222-226

  18. Colonization of fire-damaged trees by Ips sexdentatus (Boerner) as related to the percentage of burnt crown

    Entomologica Fennica, Vol. 17, Núm. 4, pp. 381-386

  19. Competition-induced mortality for Mediterranean Pinus pinaster Ait. and P. sylvestris L.

    Forest Ecology and Management, Vol. 222, Núm. 1-3, pp. 88-98

  20. Comportamiento animal: organización social y comunicación química del topillo nival

    Quercus, Núm. 248, pp. 37-41