Publicaciones (80) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513

  2. Alpha-synuclein, lipids and Parkinson's disease

    Progress in Lipid Research, Vol. 49, Núm. 4, pp. 420-428

  3. Aluminium content in beers and silicon sequestering effects

    Food Research International, Vol. 43, Núm. 10, pp. 2432-2436

  4. Anaerobic co-digestion of livestock wastes with vegetable processing wastes: A statistical analysis

    Bioresource Technology, Vol. 101, Núm. 24, pp. 9479-9485

  5. Anthropogenic disturbance of natural forest vegetation on calcareous soils alters soil organic matter composition and natural abundance of 13C and 15N in density fractions

    European Journal of Forest Research, Vol. 129, Núm. 6, pp. 1143-1153

  6. Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage

    Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272

  7. Application of an electronic tongue to study the effect of the use of pieces of wood and micro-oxygenation in the aging of red wine

    Electrochimica Acta, Vol. 55, Núm. 22, pp. 6782-6788

  8. Burning in the management of heathlands of Erica ciliaris and Erica tetralix: effects on structure and diversity

    NACC: Nova acta científica compostelana. Bioloxía, Núm. 19, pp. 69-81

  9. Calidad de la producción de leche (I): cambios en la composición de la leche en el ordeño, la lactancia y la vida de la vaca lechera de alta producción

    Frisona española, Año 30, Núm. 175, pp. 82-87

  10. Calidad de la producción de leche (III): cambios en el Recuento de Cédulas Somáticas en el ordeño, la lactación y la vida de la vaca lechera de alta producción

    Frisona española, Año 30, Núm. 178, pp. 102-104

  11. Calidad de la producción de leche (y II): cambios en los perfiles lipídicos de la leche en el ordeño, la lactación y la vida de la vaca lechera de alta producción

    Frisona española, Año 30, Núm. 176, pp. 108-112

  12. Characterisation of polymeric UF membranes by liquid-liquid displacement porosimetry

    Journal of Membrane Science, Vol. 348, Núm. 1-2, pp. 238-244

  13. Characterization of soil phosphorus in a fire-affected forest Cambisol by chemical extractions and 31P-NMR spectroscopy analysis

    Science of the Total Environment, Vol. 408, Núm. 16, pp. 3342-3348

  14. Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oils

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 19, pp. 10493-10502

  15. Consideraciones agronómicas y económicas de la quema de rastrojos frente a otras técnicas

    Vida rural, Núm. 310, pp. 60-65

  16. Could artificial reforestations provide as much production and diversity of fungal species as natural forest stands in marginal Mediterranean areas?

    Forest Ecology and Management, Vol. 260, Núm. 2, pp. 171-180

  17. Del teorema π al axioma de las conjeturas razonadas

    Boletín de la Sociedad Puig Adam de profesores de matemáticas, Núm. 86, pp. 55-73

  18. Dissolved oxygen distribution during micro-oxygenation. Determination of representative measurement points in hydroalcoholic solution and wines

    Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 232-239

  19. Ecología de los setos cantábricos. Interacciones entre plantas y animales

    Quercus, Núm. 298, pp. 32-40

  20. Efecto de la aplicación de diferentes derivados de levadura comerciales sobre la calidad de los vinos blancos

    Enoviticultura, Núm. 3, pp. 14-22