Centro
ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Publicaciones (80) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
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Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration
LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513
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Alpha-synuclein, lipids and Parkinson's disease
Progress in Lipid Research, Vol. 49, Núm. 4, pp. 420-428
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Aluminium content in beers and silicon sequestering effects
Food Research International, Vol. 43, Núm. 10, pp. 2432-2436
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Anaerobic co-digestion of livestock wastes with vegetable processing wastes: A statistical analysis
Bioresource Technology, Vol. 101, Núm. 24, pp. 9479-9485
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Anthropogenic disturbance of natural forest vegetation on calcareous soils alters soil organic matter composition and natural abundance of 13C and 15N in density fractions
European Journal of Forest Research, Vol. 129, Núm. 6, pp. 1143-1153
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Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage
Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272
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Application of an electronic tongue to study the effect of the use of pieces of wood and micro-oxygenation in the aging of red wine
Electrochimica Acta, Vol. 55, Núm. 22, pp. 6782-6788
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Burning in the management of heathlands of Erica ciliaris and Erica tetralix: effects on structure and diversity
NACC: Nova acta científica compostelana. Bioloxía, Núm. 19, pp. 69-81
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Calidad de la producción de leche (I): cambios en la composición de la leche en el ordeño, la lactancia y la vida de la vaca lechera de alta producción
Frisona española, Año 30, Núm. 175, pp. 82-87
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Calidad de la producción de leche (III): cambios en el Recuento de Cédulas Somáticas en el ordeño, la lactación y la vida de la vaca lechera de alta producción
Frisona española, Año 30, Núm. 178, pp. 102-104
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Calidad de la producción de leche (y II): cambios en los perfiles lipídicos de la leche en el ordeño, la lactación y la vida de la vaca lechera de alta producción
Frisona española, Año 30, Núm. 176, pp. 108-112
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Characterisation of polymeric UF membranes by liquid-liquid displacement porosimetry
Journal of Membrane Science, Vol. 348, Núm. 1-2, pp. 238-244
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Characterization of soil phosphorus in a fire-affected forest Cambisol by chemical extractions and 31P-NMR spectroscopy analysis
Science of the Total Environment, Vol. 408, Núm. 16, pp. 3342-3348
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Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oils
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 19, pp. 10493-10502
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Consideraciones agronómicas y económicas de la quema de rastrojos frente a otras técnicas
Vida rural, Núm. 310, pp. 60-65
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Could artificial reforestations provide as much production and diversity of fungal species as natural forest stands in marginal Mediterranean areas?
Forest Ecology and Management, Vol. 260, Núm. 2, pp. 171-180
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Del teorema π al axioma de las conjeturas razonadas
Boletín de la Sociedad Puig Adam de profesores de matemáticas, Núm. 86, pp. 55-73
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Dissolved oxygen distribution during micro-oxygenation. Determination of representative measurement points in hydroalcoholic solution and wines
Analytica Chimica Acta, Vol. 660, Núm. 1-2, pp. 232-239
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Ecología de los setos cantábricos. Interacciones entre plantas y animales
Quercus, Núm. 298, pp. 32-40
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Efecto de la aplicación de diferentes derivados de levadura comerciales sobre la calidad de los vinos blancos
Enoviticultura, Núm. 3, pp. 14-22