Centre
ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Publicacions (64) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2006
-
"Conceptos, modelos y ejemplos sobre oasificación"
Ecología, Núm. 20, pp. 453-470
-
A novel approach to develop β-galactosidase entrapped in liposomes in order to prevent an immediate hydrolysis of lactose in milk
International Dairy Journal, Vol. 16, Núm. 4, pp. 354-360
-
A novel correlation for rapid lactose determination in milk by a cryoscopic technique
Journal of AOAC International, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1581-1584
-
Allelopathic potential of cover crops to control weeds in barley
Allelopathy Journal, Vol. 17, Núm. 1, pp. 53-64
-
Allergic hypersensitivity to the lentil pest Bruchus lentis
Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Vol. 61, Núm. 9, pp. 1112-1116
-
An evaluation of methyl 2-oxocyclopentanecarboxylate as an iron(III) trap: Food perspectives
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 1, pp. 57-65
-
Analysis of European and North American maize inbred and hybrid lines by monolithic and perfusion reversed-phase high-performance chromatography and multivariate analysis
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 54, Núm. 23, pp. 8702-8709
-
Aplicación de la genética molecular en los programas de selección
MG Mundo ganadero, Año 17, Núm. 188, pp. 28-30
-
Approach to the quantification of milk mixtures by partial least-squares, principal component and multiple linear regression techniques
Food Chemistry, Vol. 98, Núm. 4, pp. 782-789
-
Aproximación al conocimiento de la infiltración a través del análisis dimensional
Ecología, Núm. 20, pp. 471-492
-
Biodegradación de asfaltenos del Prestige mediante la aplicación de técnicas de compostaje-vermicompostaje
Residuos: Revista técnica, Año 16, Núm. 92, pp. 56-62
-
Botánica forestal del género 'Sorbus' en España
Investigación agraria. Sistemas y recursos forestales, Vol. 15, Núm. 1, pp. 166-186
-
Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117
-
Characterization of nasal paraffinoma following septorhinoplasty by attenuated total reflection - Fourier transform infrared spectroscopy (ATR-FTIR)
Rhinology, Vol. 44, Núm. 2, pp. 156-159
-
Chemical composition of a fountain pen ink
Journal of Chemical Education, Vol. 83, Núm. 10, pp. 1476-1478
-
Collective detection in escape responses of temporary groups of Iberian green frogs
Behavioral Ecology, Vol. 17, Núm. 2, pp. 222-226
-
Colonization of fire-damaged trees by Ips sexdentatus (Boerner) as related to the percentage of burnt crown
Entomologica Fennica, Vol. 17, Núm. 4, pp. 381-386
-
Competition-induced mortality for Mediterranean Pinus pinaster Ait. and P. sylvestris L.
Forest Ecology and Management, Vol. 222, Núm. 1-3, pp. 88-98
-
Comportamiento animal: organización social y comunicación química del topillo nival
Quercus, Núm. 248, pp. 37-41
-
Consumo de frutos de hiedra Hedera helix por erizos europeos Erinaceus europaeus
Galemys: Boletín informativo de la Sociedad Española para la conservación y estudio de los mamíferos, Vol. 18, Núm. 1, pp. 19-22