VALENTIN
PANDO FERNANDEZ
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
BONASTRE ICIA
OLIETE MAYORGA
Investigadora en el periodo 2004-2008
Publicaciones en las que colabora con BONASTRE ICIA OLIETE MAYORGA (6)
2011
-
Rheological study of layer cake batters made with soybean protein isolate and different starch sources
Journal of Food Engineering, Vol. 102, Núm. 3, pp. 272-277
2010
-
Modeling of texture evolution of cakes during storage
Journal of Texture Studies, Vol. 41, Núm. 1, pp. 17-33
2008
-
Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387
-
Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269
-
Studies on cake quality made of wheat-chickpea flour blends
LWT - Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1701-1709
2006
-
Textura y color de la carne de vacuno en función de la raza y del sexo. Correlación con propiedades físico-químicas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 378, pp. 124-133