BONASTRE ICIA
OLIETE MAYORGA
Investigadora en el periodo 2004-2008
Juan A.
Carballo Santaolalla
Publicaciones en las que colabora con Juan A. Carballo Santaolalla (9)
2007
-
Effects on quality attributes of commercial veal pieces under different ageing treatments
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 42, Núm. 3, pp. 373-379
2006
-
Effect of weaning status and storage time under vacuum upon physical characteristics of meat of the Rubia Gallega breed
Meat Science, Vol. 73, Núm. 1, pp. 102-108
-
Estudio de la calidad de la carne de ternera de raza rubia gallega a lo largo de la maduración al vacío
Archivos de zootecnia, Vol. 55, Núm. 209, pp. 3-14
-
Nutritional characteristics of veal from weaned and unweaned calves: Discriminatory ability of the fat profile
Meat Science, Vol. 73, Núm. 2, pp. 209-217
2005
-
Influence of ageing time on the quality of yearling calf meat under vacuum
European Food Research and Technology, Vol. 220, Núm. 5-6, pp. 489-493
2004
-
Categorización de las canales de ternero producidas en Galicia
Archivos de zootecnia, Vol. 53, Núm. 202, pp. 119-128
-
Effect of pasture finishing on the meat characteristics and intramuscular fatty acid profile of steers of the Rubia Gallega breed
Meat Science, Vol. 67, Núm. 3, pp. 515-522
-
Estudio del efecto del acabado y del peso de sacrificio en la calidad de la canal y de la carne de terneros alimentados a base de ensilado de pradera. (I) Terneros Rubio Gallegos
Pastos y ganadería extensiva
-
Estudio del efecto del acabado y del peso de sacrificio en la calidad de la canal y de la carne de terneros alimentados a base de ensilado de pradera. (II) Terneros Holstein-Friesian
Pastos y ganadería extensiva