Publikationen (16) Publikationen von MARIA ISABEL JAIME MORENO

2016

  1. Effect of high pressure processing or freezing technologies as pretreatment in vacuum fried carrot snacks

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 33, pp. 115-122

  2. Protective role of vacuum vs. atmospheric frying on PUFA balance and lipid oxidation

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 36, pp. 336-342

2006

  1. Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117

2005

  1. Control de eficacia de un panel de catadores de quesos madurados de leche de oveja de Castilla y León

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]

1994

  1. Action of cathepsin-b on intramuscular collagen under conditions simulating conventional aging of meat - a calorimetric study

    Sciences des aliments, Vol. 14, Núm. 4, pp. 523-528

  2. Exigencias de calidad en las empresas alimentarias: la industria cárnica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 249, pp. 23-26

1993

  1. A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING

    Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188

  2. Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650

  3. Rapid chilling of light lamb carcasses results in meat as tender as that obtained using conventional conditioning practices

    Sciences des aliments, Vol. 13, Núm. 1, pp. 89-96

  4. Ultrasonication of lamb skeletal muscle fibres enhances postmortem proteolysis

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 196, Núm. 4, pp. 339-342