MARIA ISABEL
JAIME MORENO
Forscherin in der Zeit 1993-1994
Publikationen (16) Publikationen von MARIA ISABEL JAIME MORENO
2019
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Characterization of Virulence and Persistence Abilities of Listeria monocytogenes Strains Isolated from Food Processing Premises
Journal of Food Protection, Vol. 82, Núm. 11, pp. 1922-1930
2018
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Antioxidant effect of olive leaf powder on fresh Atlantic horse mackerel (Trachurus trachurus) minced muscle
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 42, Núm. 1
2016
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Effect of high pressure processing or freezing technologies as pretreatment in vacuum fried carrot snacks
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 33, pp. 115-122
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Protective role of vacuum vs. atmospheric frying on PUFA balance and lipid oxidation
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 36, pp. 336-342
2015
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Carob seed peel as natural antioxidant in minced and refrigerated (4°C) Atlantic horse mackerel (Trachurus trachurus)
LWT - Food Science and Technology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 650-656
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Effect of edible chitosan/clove oil films and high-pressure processing on the microbiological shelf life of trout fillets
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 95, Núm. 14, pp. 2858-2865
2014
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Combinación de nuevas tecnologías y valorización de subproductos alimentarios para la mejora de la calidad y vida útil de productos de pescado mínimamente procesados
I Jornada de Doctorandos de la Universidad de Burgos
2010
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Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage
Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272
2006
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Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117
2005
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Control de eficacia de un panel de catadores de quesos madurados de leche de oveja de Castilla y León
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
1994
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Action of cathepsin-b on intramuscular collagen under conditions simulating conventional aging of meat - a calorimetric study
Sciences des aliments, Vol. 14, Núm. 4, pp. 523-528
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Exigencias de calidad en las empresas alimentarias: la industria cárnica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 249, pp. 23-26
1993
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A STUDY OF TEXTURE‐FLAVOR INTERACTIONS USING FREE‐CHOICE PROFILING
Journal of Sensory Studies, Vol. 8, Núm. 3, pp. 177-188
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Caracterización y diferenciación físico-química de los tipos comerciales de la longaniza de Aragón
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 631-650
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Rapid chilling of light lamb carcasses results in meat as tender as that obtained using conventional conditioning practices
Sciences des aliments, Vol. 13, Núm. 1, pp. 89-96
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Ultrasonication of lamb skeletal muscle fibres enhances postmortem proteolysis
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 196, Núm. 4, pp. 339-342