JORGE
ROVIRA CARBALLIDO
Ikertzailea 1992-1994 tartean
Argitalpenak (17) JORGE ROVIRA CARBALLIDO argitalpenak
2019
-
Characterization of Virulence and Persistence Abilities of Listeria monocytogenes Strains Isolated from Food Processing Premises
Journal of Food Protection, Vol. 82, Núm. 11, pp. 1922-1930
-
Distribution and Persistence of Listeria monocytogenes in a Heavily Contaminated Poultry Processing Facility
Journal of food protection, Vol. 82, Núm. 9, pp. 1524-1531
-
Listeria monocytogenes colonization in a newly established dairy processing facility
International Journal of Food Microbiology, Vol. 289, pp. 64-71
2015
-
Environmental sampling for Listeria monocytogenes control in food processing facilities reveals three contamination scenarios
Food Control, Vol. 51, pp. 94-107
-
Foods confiscated from non-EU flights as a neglected route of potential methicillin-resistant Staphylococcus aureus transmission
International Journal of Food Microbiology, Vol. 209, pp. 29-33
-
Foods from black market at EU border as a neglected route of potential methicillin-resistant Staphylococcus aureus transmission
International Journal of Food Microbiology, Vol. 209, pp. 34-38
-
Identification and molecular characterization of pathogenic bacteria in foods confiscated from non-EU flights passengers at one Spanish airport
International Journal of Food Microbiology, Vol. 209, pp. 20-25
-
Presence of pathogenic enteric viruses in illegally imported meat and meat products to EU by international air travelers
International Journal of Food Microbiology, Vol. 209, pp. 39-43
-
Supervivencia de listeria monocytogenes en queso bajo diferentes condiciones de almacenamiento
II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015
2014
-
Comparison of polymerase chain reaction methods and plating for analysis of enriched cultures of Listeria monocytogenes when using the ISO11290-1 method
Journal of Microbiological Methods, Vol. 98, Núm. 1, pp. 8-14
2010
-
Antioxidant capacity and pungency of 'Horcal' onion under refrigerated storage
Acta Horticulturae, Vol. 858, pp. 267-272
2006
-
Caracterización de la cebolla horcal cultivada en Castilla y León mediante la determinación de azúcares por HPLC
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 372, pp. 116-117
1995
-
La clarificación y la estabilización de los vinos (I)
La Semana vitivinícola, Núm. 2576, pp. 4421-4427
-
La clarificación y la estabilización de los vinos (II)
La Semana vitivinícola, Núm. 2577, pp. 4507-4512
1994
-
Exigencias de calidad en las empresas alimentarias: la industria cárnica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 249, pp. 23-26
-
Factores de inhibición del crecimiento de bacterias ácido lácticas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 31-36
-
Innovación en los procesos de clarificación y de fermentación de los mostos de uva
Viticultura enología profesional, Núm. 33, pp. 40-55