Artículos (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. Aging markers from bottled red wine aged with chips, staves and barrels

    Analytica Chimica Acta, Vol. 621, Núm. 1, pp. 86-99

  2. Análisis del ciclo de vida (ACV) en la producción de vino

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 911, pp. 760-765

  3. Características de las abonadoras para contribuir al ahorro de costes

    Tierras: Agricultura, Núm. 150, pp. 28-38

  4. Characterization of cake batters by ultrasound measurements

    Journal of Food Engineering, Vol. 89, Núm. 4, pp. 408-413

  5. Composting and vermicomposting experiences in the treatment and bioconversion of asphaltens from the Prestige oil spill

    Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 6, pp. 1821-1829

  6. CubiFOR: herramienta para cubicar, clasificar productos y calcular biomasa y CO2 en masas forestales de Castilla y León

    Revista Montes, Núm. 95, pp. 33-39

  7. Dimensionado del microembalse para la restauración forestal en zonas áridas

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 28, pp. 25-30

  8. Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387

  9. Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269

  10. Effect of nut paste enrichment on wheat dough rheology and bread volume

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 1, pp. 57-65

  11. Estimación del secuestro de carbono en suelos bajo masas forestales de "Pinus halepensis" en Castilla y León (España)

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 25, pp. 125-130

  12. Estimation of the percentage of transgenic Bt maize in maize flour mixtures using perfusion and monolithic reversed-phase high-performance liquid chromatography and chemometric tools

    Food Chemistry, Vol. 111, Núm. 2, pp. 483-489

  13. Evaluación de requerimientos ecológicos para el diseño de regímenes ambientales de caudales fluviales

    Revista de Ingeniería, Núm. 28, pp. 15-23

  14. Evaluación ecohidráulica multidimensional del hábitat acuático en la conservación de hidrosistemas fluviales

    Ingeniería y universidad, Vol. 12, Núm. 2, pp. 301-323

  15. Evaluación hidrodinámica del hábitat ecohidráulico dirigida a la conservación y restauración de hidrosistemas fluviales

    Ingeniería e Investigación, Vol. 28, Núm. 2, pp. 97-107

  16. Gelatinization and freeze-concentration effects on recrystallization in corn and potato starch gels

    Carbohydrate Research, Vol. 343, Núm. 5, pp. 903-911

  17. Improving industrial full-scale production of baker's yeast by optimizing aeration control

    Journal of AOAC International, Vol. 91, Núm. 3, pp. 607-613

  18. Life cycle analysis of a thermal solar installation at a rural house in Valladolid (Spain)

    Environmental Engineering Science, Vol. 25, Núm. 5, pp. 713-723

  19. Market research for the optimization of the consumers response to the recent award of a protected geographical indication to a local product, beans from la baneza-leon (Spain)

    Journal of International Food and Agribusiness Marketing, Vol. 20, Núm. 2, pp. 7-32

  20. Measurement of dissolved oxygen during red wines tank aging with chips and micro-oxygenation

    Analytica Chimica Acta, Vol. 621, Núm. 1, pp. 68-78