Departamento
Ingeniería Agrícola y Forestal
Artigos (34) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2008
-
Aging markers from bottled red wine aged with chips, staves and barrels
Analytica Chimica Acta, Vol. 621, Núm. 1, pp. 86-99
-
Análisis del ciclo de vida (ACV) en la producción de vino
Agricultura: Revista agropecuaria, Núm. 911, pp. 760-765
-
Características de las abonadoras para contribuir al ahorro de costes
Tierras: Agricultura, Núm. 150, pp. 28-38
-
Characterization of cake batters by ultrasound measurements
Journal of Food Engineering, Vol. 89, Núm. 4, pp. 408-413
-
Composting and vermicomposting experiences in the treatment and bioconversion of asphaltens from the Prestige oil spill
Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 6, pp. 1821-1829
-
CubiFOR: herramienta para cubicar, clasificar productos y calcular biomasa y CO2 en masas forestales de Castilla y León
Revista Montes, Núm. 95, pp. 33-39
-
Dimensionado del microembalse para la restauración forestal en zonas áridas
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 28, pp. 25-30
-
Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387
-
Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269
-
Effect of nut paste enrichment on wheat dough rheology and bread volume
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 1, pp. 57-65
-
Estimación del secuestro de carbono en suelos bajo masas forestales de "Pinus halepensis" en Castilla y León (España)
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 25, pp. 125-130
-
Estimation of the percentage of transgenic Bt maize in maize flour mixtures using perfusion and monolithic reversed-phase high-performance liquid chromatography and chemometric tools
Food Chemistry, Vol. 111, Núm. 2, pp. 483-489
-
Evaluación de requerimientos ecológicos para el diseño de regímenes ambientales de caudales fluviales
Revista de Ingeniería, Núm. 28, pp. 15-23
-
Evaluación ecohidráulica multidimensional del hábitat acuático en la conservación de hidrosistemas fluviales
Ingeniería y universidad, Vol. 12, Núm. 2, pp. 301-323
-
Evaluación hidrodinámica del hábitat ecohidráulico dirigida a la conservación y restauración de hidrosistemas fluviales
Ingeniería e Investigación, Vol. 28, Núm. 2, pp. 97-107
-
Gelatinization and freeze-concentration effects on recrystallization in corn and potato starch gels
Carbohydrate Research, Vol. 343, Núm. 5, pp. 903-911
-
Improving industrial full-scale production of baker's yeast by optimizing aeration control
Journal of AOAC International, Vol. 91, Núm. 3, pp. 607-613
-
Life cycle analysis of a thermal solar installation at a rural house in Valladolid (Spain)
Environmental Engineering Science, Vol. 25, Núm. 5, pp. 713-723
-
Market research for the optimization of the consumers response to the recent award of a protected geographical indication to a local product, beans from la baneza-leon (Spain)
Journal of International Food and Agribusiness Marketing, Vol. 20, Núm. 2, pp. 7-32
-
Measurement of dissolved oxygen during red wines tank aging with chips and micro-oxygenation
Analytica Chimica Acta, Vol. 621, Núm. 1, pp. 68-78