CARLOS ANTONIO
BLANCO FUENTES
CATEDRATICOS DE UNIVERSIDAD
MARIA FELICIDAD
RONDA BALBAS
CATEDRATICOS DE UNIVERSIDAD
Publicacións nas que colabora con MARIA FELICIDAD RONDA BALBAS (17)
2011
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Improving gluten-free bread quality by enrichment with acidic food additives
Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 3, pp. 1204-1209
2008
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Effect of nut paste enrichment on wheat dough rheology and bread volume
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 1, pp. 57-65
2007
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2-Acetyl-1,3-cyclopentanedione-oxovanadium(IV) complexes. Acidity and implications for gastrointestinal absorption
Food and Chemical Toxicology, Vol. 45, Núm. 2, pp. 322-327
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Functionality of different hydrocolloids on the quality and shelf-life of yellow layer cakes
Food Hydrocolloids, Vol. 21, Núm. 2, pp. 167-173
2006
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A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids
Trends in Food Science and Technology
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Tendencias de la industria en el procesado y conservación de alimentos
Técnicas avanzadas de procesado y conservación de alimentos (Secretariado de Publicaciones), pp. 9-20
2005
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Effects of polyols and nondigestible oligosaccharides on the quality of sugar-free sponge cakes
Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 4, pp. 549-555
2004
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Functionality of different emulsifiers on the performance of breadmaking and wheat bread quality
European Food Research and Technology, Vol. 219, Núm. 2, pp. 145-150
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La industria alimentaria y las nuevas tecnologías de control de producto y de proceso
Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria (Secretariado de Publicaciones), pp. 11-22
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Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria
Secretariado de Publicaciones
2003
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Aspects of 2-acetyl-1,3-cyclopentanedione as a chromium(III) chelating agent: Nutritional implications
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 38, Núm. 1, pp. 63-71
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Correlation of computation rate constants of 1:1 iron chelates with ligand dissociation constants. Food considerations
Journal of Food Biochemistry, Vol. 27, Núm. 4, pp. 321-332
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Effect of dietary fibre on dough rheology and bread quality
European Food Research and Technology, Vol. 216, Núm. 1, pp. 51-56
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Influencia de diferentes variables en los parámetros alveográficos de las harinas atacadas por garrapatillo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 342, pp. 77-82
2002
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Acreditación de laboratorios microbiológicos según la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 25-30
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Determination of mercury and arsenic in white beet sugar by vapor generation atomic absorption spectrometry
Zuckerindustrie, Vol. 127, Núm. 10, pp. 763-767
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Influencia de distintos métodos de filtración en el contenido polifenólico de los vinos tintos
Viticultura enología profesional, Núm. 81, pp. 31-40