Publicaciones (53) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. 4,7-Diphenyl-1,10-phenanthroline methanol hemisolvate

    Acta Crystallographica Section E: Structure Reports Online, Vol. 69, Núm. 7

  2. A multi-agent system architecture for smart grid management and forecasting of energy demand in virtual power plants

    IEEE Communications Magazine, Vol. 51, Núm. 1, pp. 106-113

  3. A new near-IR luminescent erbium(III) complex with potential application in OLED devices

    Polyhedron, Vol. 65, pp. 187-192

  4. ACOR: Una apuesta por la diversificación

    Tamaño y competitividad: Experiencias de crecimiento en las cooperativas agroalimentarias españolas (Cajamar Caja Rural), pp. 193-212

  5. An approximate shelf life prediction of elaborated lager beer in terms of degradation of its iso-α-acids

    Journal of Food Engineering, Vol. 116, Núm. 1, pp. 138-143

  6. Analysis of Grape Proteins from Wines by Perfusion Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography

    Food Analytical Methods, Vol. 6, Núm. 4, pp. 1234-1243

  7. Analysis of the security and privacy requirements of cloud-based electronic health records systems

    Journal of Medical Internet Research, Vol. 15, Núm. 8

  8. Batter Characteristics and Quality of Cakes Made with Wheat-Oats Flour Blends

    Journal of Food Quality, Vol. 36, Núm. 2, pp. 146-153

  9. Breaking the speed limit - comparative sprinting performance of brook trout (salvelinus fontinalis) and brown trout (salmo trutta)

    Canadian Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, Vol. 70, Núm. 2, pp. 280-293

  10. Caracterización de la población del norte de Benín en relación al consumo y conservación de especies forestales alimenticias

    Revista española de estudios agrosociales y pesqueros, Núm. 235, pp. 61-88

  11. Charge transport and sensitized 1.5 μm electroluminescence properties of full solution-processed NIR-OLED based on novel Er(III) fluorinated β-diketonate ternary complex

    Journal of Physical Chemistry C, Vol. 117, Núm. 19, pp. 10020-10030

  12. Contribución de un modelo de producción bioenergética a escala local al desarrollo del medio rural. El caso de la comarca de Odra-Pisuerga (Burgos)

    Ager: Revista de estudios sobre despoblación y desarrollo rural = Journal of depopulation and rural development studies, Núm. 15, pp. 153-188

  13. Cuantificación del impacto económico del Campus Universitario de Palencia sobre su entorno

    El Campus de Palencia: impacto socioeconómico y proyección social (1971-2012) ([Valladolid] : Universidad de Valladolid, Secretariado de Publicaciones e Intercambio Editorial, D.L. 2013), pp. 143-164

  14. Desertificación secular de las cuestas de Saldaña (Palencia) frente a 80 años de restauración

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 38, pp. 115-122

  15. Destrucción y restauración de la cubierta forestal en la cuenca alta del río Corneja (Ávila: análisis histórico de un proceso de gestión cambiante

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 38, pp. 107-114

  16. Detección de plantas cultivadas y de malas hierbas mediante visión artificial

    Tierras: Agricultura, Núm. 200, pp. 92-105

  17. Determination of the emissivity of wood for inspection by infrared thermography

    Journal of Nondestructive Evaluation, Vol. 32, Núm. 2, pp. 172-176

  18. Efecto del etanol, azúcar y polifenoles en medidas de oxígeno disuelto en vinos

    XXXV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros

  19. Efecto termoaislante del waterboxx en las repoblaciones forestales

    VI Congreso Forestal Español

  20. Effect of Nutriose on Rheological, Textural and Sensorial Characteristics of Spanish Muffins

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 8, pp. 1990-1999