Centro
ETS INGENIERIAS AGRARIAS
Publicaciones (85) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
-
'Suspenso' para algunos agricultores al distribuir los abonos fertilizantes
Tierras: Agricultura, Núm. 183, pp. 22-32
-
Adequacy of different wheat cultivars for low-hydration bread making
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 6, pp. 1148-1154
-
Analysis of the grafting process of PVP on a silicon surface by AFM and contact angle
Langmuir, Vol. 27, Núm. 18, pp. 11636-11649
-
Aplicación del resistógrafo a la obtención de la densidad y la diferenciación de especies de madera
Materiales de construcción, Vol. 61, Núm. 303, pp. 451-464
-
Bioanálisis con SPME
Reporter, Vol. 47, pp. 14-15
-
Bottom-up control of consumers leads to top-down indirect facilitation of invasive annual herbs in semiarid Chile
Ecology, Vol. 92, Núm. 2, pp. 282-288
-
Carbon in heartwood, sapwood and bark along the stem profile in three Mediterranean Pinus species
Annals of Forest Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1067-1076
-
Climatic variability and other site factor influences on natural regeneration of Pinus pinaster Ait. in Mediterranean forests
Annals of Forest Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 811-823
-
Clonality, genetic diversity and support for the diversifying selection hypothesis in natural populations of a flower-living yeast
Molecular Ecology, Vol. 20, Núm. 21, pp. 4395-4407
-
Comparación de la actividad antioxidante y contenido en polifenoles de vinos procedentes de variedades minoritarias de vid de las Islas Baleares
Enoviticultura, Núm. 10, pp. 14-23
-
Contribución de la bioenergía al desarrollo sostenible del medio rural: análisis para Castilla y León
Estudios de economía aplicada, Vol. 29, Núm. 1
-
Contribución de un modelo de producción bioenergética a escala local al desarrollo del medio rural: El caso de la comarca de Odra-Pisuerga (Burgos)
Documentos de Trabajo (Centro de Estudios sobre la Despoblación y Desarrollo de Areas Rurales), Núm. 4
-
Control de sedimentos en obras con impacto fluvial para el desarrollo de la vigilancia ambiental
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 32, pp. 29-41
-
Determination of low-molecular mass phenols in red wines: The influence of chips, staves and micro-oxygenation aging tank
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 17, Núm. 5, pp. 429-438
-
Development of a rapid method for the determination of the antioxidant capacity in cereal and legume milling products using the radical cation DMPD+
Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 4, pp. 1800-1805
-
Economic analysis of drought risk: An application for irrigated agriculture in Spain
Agricultural Water Management, Vol. 98, Núm. 5, pp. 823-833
-
Efectos del contenedor sobre el crecimiento aéreo y radicular de cuatro procedencias españolas de Pinus pinaster Aiton
Spanish journal of rural development, Vol. 2, Núm. 3, pp. 129-136
-
Effect of aging on lees and of three different dry yeast derivative products on verdejo white wine composition and sensorial characteristics
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12433-12442
-
Effect of batter freezing conditions and resting time on cake quality
LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 4, pp. 911-916
-
Effect of extruded wheat bran on dough rheology and bread quality
LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 2231-2237