Publicaciones (84) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2011

  1. 'Suspenso' para algunos agricultores al distribuir los abonos fertilizantes

    Tierras: Agricultura, Núm. 183, pp. 22-32

  2. Adequacy of different wheat cultivars for low-hydration bread making

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 6, pp. 1148-1154

  3. Analysis of the grafting process of PVP on a silicon surface by AFM and contact angle

    Langmuir, Vol. 27, Núm. 18, pp. 11636-11649

  4. Anti-nociceptive effects of Carpolobia lutea G. Don (Polygalaceae) leaf fractions in animal models

    Inflammopharmacology, Vol. 19, Núm. 4, pp. 215-225

  5. Aplicación del resistógrafo a la obtención de la densidad y la diferenciación de especies de madera

    Materiales de construcción, Vol. 61, Núm. 303, pp. 451-464

  6. Bioanálisis con SPME

    Reporter, Vol. 47, pp. 14-15

  7. Bottom-up control of consumers leads to top-down indirect facilitation of invasive annual herbs in semiarid Chile

    Ecology, Vol. 92, Núm. 2, pp. 282-288

  8. Carbon in heartwood, sapwood and bark along the stem profile in three Mediterranean Pinus species

    Annals of Forest Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1067-1076

  9. Characterization of gallotannins from Astronium species by flow injection analysis-electrospray ionization-ion trap-tandem mass spectrometry and matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry

    European Journal of Mass Spectrometry, Vol. 17, Núm. 4, pp. 365-375

  10. Climatic variability and other site factor influences on natural regeneration of Pinus pinaster Ait. in Mediterranean forests

    Annals of Forest Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 811-823

  11. Clonality, genetic diversity and support for the diversifying selection hypothesis in natural populations of a flower-living yeast

    Molecular Ecology, Vol. 20, Núm. 21, pp. 4395-4407

  12. Comparación de la actividad antioxidante y contenido en polifenoles de vinos procedentes de variedades minoritarias de vid de las Islas Baleares

    Enoviticultura, Núm. 10, pp. 14-23

  13. Contribución de la bioenergía al desarrollo sostenible del medio rural: análisis para Castilla y León

    Estudios de economía aplicada, Vol. 29, Núm. 1

  14. Contribución de un modelo de producción bioenergética a escala local al desarrollo del medio rural: El caso de la comarca de Odra-Pisuerga (Burgos)

    Documentos de Trabajo (Centro de Estudios sobre la Despoblación y Desarrollo de Areas Rurales), Núm. 4

  15. Control de sedimentos en obras con impacto fluvial para el desarrollo de la vigilancia ambiental

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 32, pp. 29-41

  16. Determination of low-molecular mass phenols in red wines: The influence of chips, staves and micro-oxygenation aging tank

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 17, Núm. 5, pp. 429-438

  17. Development of a rapid method for the determination of the antioxidant capacity in cereal and legume milling products using the radical cation DMPD+

    Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 4, pp. 1800-1805

  18. Economic analysis of drought risk: An application for irrigated agriculture in Spain

    Agricultural Water Management, Vol. 98, Núm. 5, pp. 823-833

  19. Efectos del contenedor sobre el crecimiento aéreo y radicular de cuatro procedencias españolas de Pinus pinaster Aiton

    Spanish journal of rural development, Vol. 2, Núm. 3, pp. 129-136

  20. Effect of aging on lees and of three different dry yeast derivative products on verdejo white wine composition and sensorial characteristics

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12433-12442