Publicaciones (85) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2011

  1. 'Suspenso' para algunos agricultores al distribuir los abonos fertilizantes

    Tierras: Agricultura, Núm. 183, pp. 22-32

  2. Adequacy of different wheat cultivars for low-hydration bread making

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 91, Núm. 6, pp. 1148-1154

  3. Analysis of the grafting process of PVP on a silicon surface by AFM and contact angle

    Langmuir, Vol. 27, Núm. 18, pp. 11636-11649

  4. Aplicación del resistógrafo a la obtención de la densidad y la diferenciación de especies de madera

    Materiales de construcción, Vol. 61, Núm. 303, pp. 451-464

  5. Bioanálisis con SPME

    Reporter, Vol. 47, pp. 14-15

  6. Bottom-up control of consumers leads to top-down indirect facilitation of invasive annual herbs in semiarid Chile

    Ecology, Vol. 92, Núm. 2, pp. 282-288

  7. Carbon in heartwood, sapwood and bark along the stem profile in three Mediterranean Pinus species

    Annals of Forest Science, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1067-1076

  8. Climatic variability and other site factor influences on natural regeneration of Pinus pinaster Ait. in Mediterranean forests

    Annals of Forest Science, Vol. 68, Núm. 4, pp. 811-823

  9. Clonality, genetic diversity and support for the diversifying selection hypothesis in natural populations of a flower-living yeast

    Molecular Ecology, Vol. 20, Núm. 21, pp. 4395-4407

  10. Comparación de la actividad antioxidante y contenido en polifenoles de vinos procedentes de variedades minoritarias de vid de las Islas Baleares

    Enoviticultura, Núm. 10, pp. 14-23

  11. Contribución de la bioenergía al desarrollo sostenible del medio rural: análisis para Castilla y León

    Estudios de economía aplicada, Vol. 29, Núm. 1

  12. Contribución de un modelo de producción bioenergética a escala local al desarrollo del medio rural: El caso de la comarca de Odra-Pisuerga (Burgos)

    Documentos de Trabajo (Centro de Estudios sobre la Despoblación y Desarrollo de Areas Rurales), Núm. 4

  13. Control de sedimentos en obras con impacto fluvial para el desarrollo de la vigilancia ambiental

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 32, pp. 29-41

  14. Determination of low-molecular mass phenols in red wines: The influence of chips, staves and micro-oxygenation aging tank

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 17, Núm. 5, pp. 429-438

  15. Development of a rapid method for the determination of the antioxidant capacity in cereal and legume milling products using the radical cation DMPD+

    Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 4, pp. 1800-1805

  16. Economic analysis of drought risk: An application for irrigated agriculture in Spain

    Agricultural Water Management, Vol. 98, Núm. 5, pp. 823-833

  17. Efectos del contenedor sobre el crecimiento aéreo y radicular de cuatro procedencias españolas de Pinus pinaster Aiton

    Spanish journal of rural development, Vol. 2, Núm. 3, pp. 129-136

  18. Effect of aging on lees and of three different dry yeast derivative products on verdejo white wine composition and sensorial characteristics

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 23, pp. 12433-12442

  19. Effect of batter freezing conditions and resting time on cake quality

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 4, pp. 911-916

  20. Effect of extruded wheat bran on dough rheology and bread quality

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 10, pp. 2231-2237