PROYECTOS NACIONALES
Projecte AGL2011-26931 POB: POTENCIAL OXIDABILIDAD BARRICAS
MEJORA DE LA CALIDAD DE LA CRIANZA DE LOS VINOS MEDIANTE LA CLASIFICACIÓN DE BARRICAS POR SU POTENCIAL DE OXIGENACIÓN. EFECTO DE LOS ELAGITANINOS EN LA OXIDACIÓN DEL VINO
Finançador :
MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN
date_range
Duració del 01 de de gener de 2012 al 31 de de desembre de 2014
(36 mesos)
Va finalitzar
euro
60.500,00 EUR
D'àmbit Nacional. Amb caràcter Públic.
Convocatòria:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA. CONV. 2011
(MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN)
Subprograma:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL. SUBPROGRAMA DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA.
Investigadors/es
Publicacions relacionades amb el projecte (4)
Mostra per tipologia2017
-
Characterization of the oxygen transmission rate of oak wood species used in cooperage
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2014
-
Imaging of oxygen transmission in the oak wood of wine barrels using optical sensors and a colour camera
Australian Journal of Grape and Wine Research
-
The influence of selected winemaking equipment and operations on the concentration of dissolved oxygen in wines
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura
-
Investigation and correction of the interference of ethanol, sugar and phenols on dissolved oxygen measurement in wine
Analytica Chimica Acta