PROYECTOS NACIONALES
Proxecto AGL2011-26931 POB: POTENCIAL OXIDABILIDAD BARRICAS
MEJORA DE LA CALIDAD DE LA CRIANZA DE LOS VINOS MEDIANTE LA CLASIFICACIÓN DE BARRICAS POR SU POTENCIAL DE OXIGENACIÓN. EFECTO DE LOS ELAGITANINOS EN LA OXIDACIÓN DEL VINO
Financiador:
MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN
date_range
Duración do 01 de xaneiro de 2012 ao 31 de decembro de 2014
(36 meses)
Rematou
euro
60.500,00 EUR
De ámbito Nacional. Con carácter Público.
Convocatoria:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA. CONV. 2011
(MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN)
Subprograma:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL. SUBPROGRAMA DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA.
Investigadores/as
Publicacións relacionadas co proxecto (4)
Mostrar por tipoloxía2017
-
Characterization of the oxygen transmission rate of oak wood species used in cooperage
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2014
-
Imaging of oxygen transmission in the oak wood of wine barrels using optical sensors and a colour camera
Australian Journal of Grape and Wine Research
-
The influence of selected winemaking equipment and operations on the concentration of dissolved oxygen in wines
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura
-
Investigation and correction of the interference of ethanol, sugar and phenols on dissolved oxygen measurement in wine
Analytica Chimica Acta