PROYECTOS NACIONALES
Project AGL2011-26931 POB: POTENCIAL OXIDABILIDAD BARRICAS
MEJORA DE LA CALIDAD DE LA CRIANZA DE LOS VINOS MEDIANTE LA CLASIFICACIÓN DE BARRICAS POR SU POTENCIAL DE OXIGENACIÓN. EFECTO DE LOS ELAGITANINOS EN LA OXIDACIÓN DEL VINO
date_range
Duration: from 01 January 2012 to 31 December 2014
(36 months)
Finished
euro
60,500.00 EUR
Of National scope. With a Public character.
Call:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA. CONV. 2011
(MICINN. MINISTERIO DE CIENCIA E INNOVACIÓN)
Subprogram:
PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL. SUBPROGRAMA DE INVESTIGACIÓN FUNDAMENTAL NO ORIENTADA.
Researchers
Publications related to the project
Show by type2017
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Characterization of the oxygen transmission rate of oak wood species used in cooperage
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2014
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Imaging of oxygen transmission in the oak wood of wine barrels using optical sensors and a colour camera
Australian Journal of Grape and Wine Research
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The influence of selected winemaking equipment and operations on the concentration of dissolved oxygen in wines
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura
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Investigation and correction of the interference of ethanol, sugar and phenols on dissolved oxygen measurement in wine
Analytica Chimica Acta