Ingeniería Agrícola y Forestal
Departamento
VALENTIN
PANDO FERNANDEZ
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con VALENTIN PANDO FERNANDEZ (18)
2022
-
Assessment of Land Consolidation Processes from an Environmental Approach: Considerations Related to the Type of Intervention and the Structure of Farms
Agronomy, Vol. 12, Núm. 6
-
Optimization of a Simultaneous Enzymatic Hydrolysis to Obtain a High‐Glucose Slurry from Bread Waste
Foods, Vol. 11, Núm. 12
2019
-
Physically and chemically modified starches as texturisers of low-fat milk gels
International Dairy Journal, Vol. 92, pp. 21-27
2016
-
Soil Erosion in Steep Road Cut Slopes in Palencia (Spain)
Land Degradation and Development, Vol. 27, Núm. 2, pp. 190-199
-
Volatile Compound Profiling in Commercial Lager Regular Beers and Derived Alcohol-Free Beers After Dealcoholization by Vacuum Distillation
Food Analytical Methods, Vol. 9, Núm. 11, pp. 3230-3241
2014
-
Fermentation time and fiber effects on recrystallization of starch components and staling of bread from frozen part-baked bread
Journal of Food Engineering, Vol. 131, pp. 116-123
-
Investigation and correction of the interference of ethanol, sugar and phenols on dissolved oxygen measurement in wine
Analytica Chimica Acta, Vol. 809, pp. 162-173
2011
-
Improving gluten-free bread quality by enrichment with acidic food additives
Food Chemistry, Vol. 127, Núm. 3, pp. 1204-1209
-
Rheological study of layer cake batters made with soybean protein isolate and different starch sources
Journal of Food Engineering, Vol. 102, Núm. 3, pp. 272-277
2010
-
Del teorema π al axioma de las conjeturas razonadas
Boletín de la Sociedad Puig Adam de profesores de matemáticas, Núm. 86, pp. 55-73
-
Modeling of texture evolution of cakes during storage
Journal of Texture Studies, Vol. 41, Núm. 1, pp. 17-33
2008
-
Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387
-
Effect of nut paste enrichment on physical characteristics and consumer acceptability of bread
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 3, pp. 259-269
-
Studies on cake quality made of wheat-chickpea flour blends
LWT - Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 9, pp. 1701-1709
2006
-
Aproximación al conocimiento de la infiltración a través del análisis dimensional
Ecología, Núm. 20, pp. 471-492
-
Textura y color de la carne de vacuno en función de la raza y del sexo. Correlación con propiedades físico-químicas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 378, pp. 124-133
2004
-
Modelo de estimación de volumen de madera aserrada que emplea variables de árboles en pie para "Pinus radiata" D. Don
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 18, pp. 135-140
2001
-
Contenido en nitrógeno, fósforo, potasio, calcio y magnesio en una pradera durante tres años de aprovechamiento
Biodiversidad en pastos: ponencias y comunicaciones de la XLI Reunión Científica de la S.E.E.P., I Foro Iberoamericano de Pastos