JOSE MANUEL
RODRIGUEZ NOGALES
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
ENCARNACION
FERNANDEZ FERNANDEZ
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Publicacións nas que colabora con ENCARNACION FERNANDEZ FERNANDEZ (45)
2024
2023
-
Effect of Yeast Derivatives and β-Glucanases on Ageing over Lees Process of Tempranillo Red Sparkling Wine
Fermentation, Vol. 9, Núm. 12
-
Entrapment of Glucose Oxidase and Catalase in Silica–Calcium–Alginate Hydrogel Reduces the Release of Gluconic Acid in Must
Gels, Vol. 9, Núm. 8
-
Impact of Ageing on Ultrasound-Treated Lees on Volatile Composition and Sensory Properties of Red Sparkling Base Wine
Beverages, Vol. 9, Núm. 1
-
Modulation of the Aromatic Profile of Verdejo Wine through Sequential Inoculation of Wickerhamomyces anomalus and Saccharomyces cerevisiae
Fermentation, Vol. 9, Núm. 11
-
Non-Saccharomyces Yeasts from Organic Vineyards as Spontaneous Fermentation Agents
Foods, Vol. 12, Núm. 19
-
Silica-Calcium-Alginate Hydrogels for the Co-Immobilization of Glucose Oxidase and Catalase to Reduce the Glucose in Grape Must
Gels, Vol. 9, Núm. 4
2022
-
Application of Immobilized Yeasts for Improved Production of Sparkling Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 10
-
Continuous malolactic fermentation of red wine in a reactor using silica-alginate encapsulated Oenococcus oeni
Food and Bioproducts Processing, Vol. 134, pp. 202-209
-
Impact of β-glucanases and yeast derivatives on chemical and sensory composition of long-aged sparkling wines
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
-
Impacto enológico de la clorosis férrica de la vid: Niveles moderados de deficiencia de hierro en el viñedo pueden afectar positivamente al perfil volátil y a la calidad sensorial del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3610, pp. 260-266
-
Niveles moderados de deficiencia de hierro en el viñedo pueden afectar positivamente al perfil volátil y a la calidad sensorial del vino
La Semana vitivinícola, Núm. 3629, pp. 2026-2031
-
Screening and Enzymatic Evaluation of Saccharomyces cerevisiae Populations from Spontaneous Fermentation of Organic Verdejo Wines
Foods, Vol. 11, Núm. 21
-
Volatile composition and sensory properties of wines from vineyards affected by iron chlorosis
Food Chemistry, Vol. 369
2021
-
Capacidad antioxidante y composición fenólica de vinos tintos elaborados con uva de tempranilloy cabernet sauvignon
Tierras: Agricultura, Núm. 293, pp. 50-54
-
Enofood-Game: aplicación de la gamificación en estudios universitarios de grado y máster del ámbito alimentario
Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021
2020
-
Aplicación de Kahoot como aprendizaje lúdico en los grados en enología e ingeniería de las industrias agrarias y alimentarias
Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020
-
Evaluating the influence of simultaneous inoculation of SiO2-alginate encapsulated bacteria and yeasts on volatiles, amino acids, biogenic amines and sensory profile of red wine with lysozyme addition
Food Chemistry, Vol. 327
-
Incidencia anual del régimen hídrico en la calidad del vino blanco elaborado con uva de la variedad Verdejo
Tierras: Agricultura, Núm. 289, pp. 74-80