JOSE MANUEL
RODRIGUEZ NOGALES
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
JOSEFINA MARIA
VILA CRESPO
PROFESORES TITULARES DE UNIVERSIDAD
Publikationen, an denen er mitarbeitet JOSEFINA MARIA VILA CRESPO (44)
2024
2023
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Effect of Yeast Derivatives and β-Glucanases on Ageing over Lees Process of Tempranillo Red Sparkling Wine
Fermentation, Vol. 9, Núm. 12
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Entrapment of Glucose Oxidase and Catalase in Silica–Calcium–Alginate Hydrogel Reduces the Release of Gluconic Acid in Must
Gels, Vol. 9, Núm. 8
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Impact of Ageing on Ultrasound-Treated Lees on Volatile Composition and Sensory Properties of Red Sparkling Base Wine
Beverages, Vol. 9, Núm. 1
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Modulation of the Aromatic Profile of Verdejo Wine through Sequential Inoculation of Wickerhamomyces anomalus and Saccharomyces cerevisiae
Fermentation, Vol. 9, Núm. 11
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Non-Saccharomyces Yeasts from Organic Vineyards as Spontaneous Fermentation Agents
Foods, Vol. 12, Núm. 19
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Silica-Calcium-Alginate Hydrogels for the Co-Immobilization of Glucose Oxidase and Catalase to Reduce the Glucose in Grape Must
Gels, Vol. 9, Núm. 4
2022
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Application of Immobilized Yeasts for Improved Production of Sparkling Wines
Fermentation, Vol. 8, Núm. 10
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Continuous malolactic fermentation of red wine in a reactor using silica-alginate encapsulated Oenococcus oeni
Food and Bioproducts Processing, Vol. 134, pp. 202-209
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Impact of β-glucanases and yeast derivatives on chemical and sensory composition of long-aged sparkling wines
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
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Screening and Enzymatic Evaluation of Saccharomyces cerevisiae Populations from Spontaneous Fermentation of Organic Verdejo Wines
Foods, Vol. 11, Núm. 21
2021
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Capacidad antioxidante y composición fenólica de vinos tintos elaborados con uva de tempranilloy cabernet sauvignon
Tierras: Agricultura, Núm. 293, pp. 50-54
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Enofood-Game: aplicación de la gamificación en estudios universitarios de grado y máster del ámbito alimentario
Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021
2020
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Aplicación de Kahoot como aprendizaje lúdico en los grados en enología e ingeniería de las industrias agrarias y alimentarias
Actas del II Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: avanzando en las Áreas de Conocimiento: 11, 12 y 13 de noviembre de 2020
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Evaluating the influence of simultaneous inoculation of SiO2-alginate encapsulated bacteria and yeasts on volatiles, amino acids, biogenic amines and sensory profile of red wine with lysozyme addition
Food Chemistry, Vol. 327
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Incidencia anual del régimen hídrico en la calidad del vino blanco elaborado con uva de la variedad Verdejo
Tierras: Agricultura, Núm. 289, pp. 74-80
2019
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Effect of stressful malolactic fermentation conditions on the operational and chemical stability of silica-alginate encapsulated Oenococcus oeni
Food Chemistry, Vol. 276, pp. 643-651
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Influence of water regime on yield components, must composition and wine volatile compounds of Vitis vinifera cv. Verdejo
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 25, Núm. 1, pp. 83-91
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Influencia de la técnica de riego por deshidratación parcial de raíces en la composición fenólica y el color de mostos y vinos Cabernet Suavignon
Tierras: Agricultura, Núm. 280, pp. 30-33