PROYECTOS REGIONALES
Projecte VA040U16
CONTRIBUCIONES AL DESARROLLO DE UNA BIORREFINERIA SOSTENIBLE. NUEVOS PRODUCTOS OBTENIDOS MEDIANTE INTENSIFICACIÓN DE PROCESOS A PARTIR DE SUBPRODUCTOS DE INDUSTRIA AGROALIMENTARÍA.
Finançador :
JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
Autonòmic
date_range
Duració del 01 de de gener de 2016 al 31 de de desembre de 2018
(36 mesos)
euro
120.000,00 EUR
Dàmbit {0}. Amb caràcter Públic.
In Zusammenarbeit mit anderen Unternehmen. Rol: Coordinador
Convocatòria:
2016/00002/001/001
PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN COFINANCIADO FEDER. AÑO 2016
Programa:
RIS3-ESTRATEGIA 2014-2020. ESTRATEGIA REGIONAL DE INVESTIGACIÓN E INNOVACIÓN PARA UNA ESPECIALIZACIÓN INTELIGENTE DE CASTILLA Y LEÓN 2014-2020.
Subprograma:
APOYO A PROYECTOS COFINANCIADO FEDER
Investigadors/es
Components en altres moments (1)
- RODRIGUEZ ROJO, SORAYA Col·laboradora 20162018
Publicacions relacionades amb el projecte (6)
Mostra per tipologia2019
-
Ultrafast hydrolysis of inulin in supercritical water: Fructooligosaccharides reaction pathway and Jerusalem artichoke valorization
Industrial Crops and Products
-
Supercritical CO 2 encapsulation of bioactive molecules in carboxylate based MOFs
Journal of CO2 Utilization
-
Microwave and ultrasound pre-treatments to enhance anthocyanins extraction from different wine lees
Food Chemistry
2018
-
Production of copper loaded lipid microparticles by PGSS® (particles from gas satured solutions) process
Journal of Supercritical Fluids
-
Phenolic characterization of aging wine lees: Correlation with antioxidant activities
Food Chemistry