PROYECTOS REGIONALES
Projecte VA040U16
CONTRIBUCIONES AL DESARROLLO DE UNA BIORREFINERIA SOSTENIBLE. NUEVOS PRODUCTOS OBTENIDOS MEDIANTE INTENSIFICACIÓN DE PROCESOS A PARTIR DE SUBPRODUCTOS DE INDUSTRIA AGROALIMENTARÍA.
Finançador :
JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
date_range
Duració del 01 de de gener de 2016 al 31 de de desembre de 2018
(36 mesos)
Va finalitzar
euro
120.000,00 EUR
D'àmbit Autonòmic. Amb caràcter Públic.
In Zusammenarbeit mit anderen Unternehmen. Rol: Coordinador
Convocatòria:
PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN COFINANCIADO FEDER. AÑO 2016
(JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN)
Subprograma:
APOYO A PROYECTOS COFINANCIADO FEDER
Investigadors/es
Components en altres moments (1)
- RODRIGUEZ ROJO, SORAYA Col·laboradora 20162018
Publicacions relacionades amb el projecte (6)
Mostra per tipologia2019
-
Ultrafast hydrolysis of inulin in supercritical water: Fructooligosaccharides reaction pathway and Jerusalem artichoke valorization
Industrial Crops and Products
-
Supercritical CO 2 encapsulation of bioactive molecules in carboxylate based MOFs
Journal of CO2 Utilization
-
Microwave and ultrasound pre-treatments to enhance anthocyanins extraction from different wine lees
Food Chemistry
2018
-
Production of copper loaded lipid microparticles by PGSS® (particles from gas satured solutions) process
Journal of Supercritical Fluids
-
Phenolic characterization of aging wine lees: Correlation with antioxidant activities
Food Chemistry