PROYECTOS REGIONALES
Proiektua VA040U16
CONTRIBUCIONES AL DESARROLLO DE UNA BIORREFINERIA SOSTENIBLE. NUEVOS PRODUCTOS OBTENIDOS MEDIANTE INTENSIFICACIÓN DE PROCESOS A PARTIR DE SUBPRODUCTOS DE INDUSTRIA AGROALIMENTARÍA.
Finantzatzailea:
JUNTA DE CASTILLA Y LEÓN -CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN
Autonomia
date_range
Iraupena 2016(e)ko urtarrila-(a)k 01-(e)tik 2018(e)ko abendua-(a)k 31-(e)ra izan da
(36 months)
euro
120.000,00 EUR
Autonomia-arlokoak. Izaera Publikoa-arekin.
Beste erakunde batzuekin lankidetzan. Eginkizun: Koordinatzaile
Deialdi:
2016/00002/001/001
PROGRAMA DE APOYO A PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN COFINANCIADO FEDER. AÑO 2016
Programa:
RIS3-ESTRATEGIA 2014-2020. ESTRATEGIA REGIONAL DE INVESTIGACIÓN E INNOVACIÓN PARA UNA ESPECIALIZACIÓN INTELIGENTE DE CASTILLA Y LEÓN 2014-2020.
Azpiprograma:
APOYO A PROYECTOS COFINANCIADO FEDER
Ikertzaileak
Osagaiak beste batzuetan(1)
- RODRIGUEZ ROJO, SORAYA Laguntzaile 20162018
(6) proiektuarekin lotutako argitalpenak
Erakutsi tipologiaren arabera2019
-
Ultrafast hydrolysis of inulin in supercritical water: Fructooligosaccharides reaction pathway and Jerusalem artichoke valorization
Industrial Crops and Products
-
Supercritical CO 2 encapsulation of bioactive molecules in carboxylate based MOFs
Journal of CO2 Utilization
-
Microwave and ultrasound pre-treatments to enhance anthocyanins extraction from different wine lees
Food Chemistry
2018
-
Production of copper loaded lipid microparticles by PGSS® (particles from gas satured solutions) process
Journal of Supercritical Fluids
-
Phenolic characterization of aging wine lees: Correlation with antioxidant activities
Food Chemistry