Publicaciones en las que colabora con Sandra Pérez Quirce (14)

2017

  1. Effect of Microwave Radiation Pretreatment of Rice Flour on Gluten-Free Breadmaking and Molecular Size of β-Glucans in the Fortified Breads

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1412-1421

  2. Effect of β-glucan molecular weight on rice flour dough rheology, quality parameters of breads and in vitro starch digestibility

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 82, pp. 446-453

  3. Mejora nutricional y funcional de panes sin gluten: adición de beta-glucanos de diferentes orígenes y pesos moleculares atendiendo a las declaraciones de salud aprobadas por la EFSA

    Mejora nutricional y funcional de panes sin gluten: adición de beta-glucanos de diferentes orígenes y pesos moleculares atendiendo a las declaraciones de salud aprobadas por la EFSA

  4. Rheological Properties of Gluten-Free Bread Doughs: Relationship With Bread Quality

    Advances in Food Rheology and Its Applications (Elsevier Inc.), pp. 297-334

2014

  1. Significance of healthy viscous dietary fibres on the performance of gluten-free rice-based formulated breads

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 49, Núm. 5, pp. 1375-1382