MANUEL GOMEZ PALLARES-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (25)

2013

  1. Influence of maize flour particle size on gluten-free breadmaking

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 4, pp. 924-932

2010

  1. Adequacy of wholegrain non-wheat flours for layer cake elaboration

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 507-513

  2. Effect of fibre size on the quality of fibre-enriched layer cakes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 1, pp. 33-38

2009

  1. Effect of the milling process on quality characteristics of rye flour

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 89, Núm. 3, pp. 470-476

  2. Evolución de la calidad panadera de variedades de trigo cultivadas en España

    Spanish Journal of Agricultural Research, Vol. 7, Núm. 3, pp. 585-595

2008

  1. Effect of fermentation conditions on bread staling kinetics

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 6, pp. 1379-1387

2006

  1. A better control of beer properties by predicting acidity of hop iso-α-acids

    Trends in Food Science and Technology

  2. Glucose oxidase effect on dough rheology and bread quality: A study from macroscopic to molecular level

    Food Chemistry, Vol. 99, Núm. 2, pp. 408-415

  3. Tendencias de la industria en el procesado y conservación de alimentos

    Técnicas avanzadas de procesado y conservación de alimentos (Secretariado de Publicaciones), pp. 9-20

2004

  1. Functionality of different emulsifiers on the performance of breadmaking and wheat bread quality

    European Food Research and Technology, Vol. 219, Núm. 2, pp. 145-150

  2. La industria alimentaria y las nuevas tecnologías de control de producto y de proceso

    Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria (Secretariado de Publicaciones), pp. 11-22

  3. Nuevas tecnologías para el control de proceso y de producto en la industria alimentaria

    Secretariado de Publicaciones